Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 сiчня 2024, 03:47
1957
0

Став відомий список гостей на Конгресі Української асоціації футболу

Вибори президента УАФ відбудуться 25 січня у Києві

| Оновлено 20 сiчня 2024, 03:47
1957
0
Став відомий список гостей на Конгресі Української асоціації футболу
УАФ

За рішенням Виконавчого комітету Української асоціації футболу – позачерговий XXVI Конгрес УАФ пройде 25 січня 2024 року о 12:00 в Будинку футболу (м. Київ). 16 січня розпочалася акредитація на Конгрес УАФ, яка закінчується 23 січня.

Виконком Української асоціації футболу доручив адміністрації та президії УАФ здійснити всі передбачені статутом заходи з підготовки та проведення позачергового конгресу.

Контроль за виконанням цього рішення покладено на першого віце-президента УАФ Вадима Костюченка.

Вадим Костюченко: «Зараз у підготовці до конгресу ми виходимо на фінішну пряму. Усі відповідні служби й підрозділи УАФ якісно виконують свої обов’язки, тому все йде за затвердженим графіком. Раніше ми повідомляли, що отримали підтвердження щодо участі в конгресі делегатів від усіх членів УАФ. Приїдуть у Будинок футболу в ролі гостей володарі Золотого м’яча Олег Блохін та Ігор Бєланов, головний тренер збірної України Сергій Ребров, голова НОК України Вадим Гутцайт, виконувач обов’язків міністра молоді та спорту України Матвій Бідний.

Днями ми отримали підтвердження щодо участі в конгресі попередніх президентів національної футбольної асоціації – колишнього Прем’єр-міністра України Валерія Пустовойтенка, почесного члена УЄФА Григорія Суркіса та легендарного гравця й екс-тренера національної збірної України Анатолія Конькова. Також прийняли наші запрошення голова Комітету Верховної Ради України з питань молоді та спорту, генерал-лейтенант Андрій Кожем'якін, президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич та Уповноважений Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Вадим Свириденко».

На посаду голови УАФ висунутий єдиний кандидат – відомий український футболіст та тренер Андрій Шевченко.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.