Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 сiчня 2024, 02:34
305
0

РУНИЧ: «Провели якісний поєдинок, виконали всі тренерські настанови»

Хавбек «Руха» прокоментував перемогу в спарингу над «Минаєм»

| Оновлено 20 сiчня 2024, 02:34
305
0
РУНИЧ: «Провели якісний поєдинок, виконали всі тренерські настанови»
Getty Images/Global Images Ukraine. Василь Рунич

Хавбек «Руха» Василь Рунич прокоментував перемогу в спарингу над «Минаєм» (3:1) та розповів про очікування від зборів у Словенії.

«Ми задоволені результатом, адже грали проти «Миная» – хорошої та організованої команди. Це перший наш спаринг на зимових зборах, і, на мою думку, кожен гравець виконав всі тренерські установки та загалом провели якісний поєдинок.

Позиція правого захисника, на якій мені довелося зіграти більшу частину матчу, – не нова для мене. Так, це було лише у товариських матчах, але розуміння того, як діяти на цій позиції, у мене є. Відтак це не було для мене чимось складним, і все вдалося.

Зараз необхідно набрати хорошу фізичну форму і звернути увагу на ті помилки, які команда допускала в першій частині сезону. У нас є час, аби попрацювати над цим, і думаю, ми з усім впораємось.

У нас хороша атмосфера в колективі, всі ми чекаємо матчів, які будуть у Словенії. «Рух» зіграє проти якісних суперників і це важливо для нашої підготовки. Важливо дослухатись до тренерського штабу і виконувати їхні завдання. Особисто мені цікаво буде зіграти зі «Штурмом» – представником австрійської Бундесліги, який є сильною європейською командою».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.