Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 19 сiчня 2024, 18:11
6123
0

Антхольц. Три українки відібралися в мас-старт на Кубку світу

У чоловіків виступить Артем Прима

| Оновлено 19 сiчня 2024, 18:11
6123
0
Антхольц. Три українки відібралися в мас-старт на Кубку світу
Biathlon.com.ua. Юлія Джима

Три українські біатлоністки кваліфікувалися в жіночий мас-старт на етапі Кубка світу в італійській Антхольц-Антерсельві (21 січня, 15:45). Йдеться про Юлію Джиму, Анастасію Меркушину та Ірину Петренко.

Нагадаємо, у мас-старти відбираються 25 найкращих у загальному заліку Кубка світу та 5 найкращих за результатами особистих гонок на етапі. Оскільки завтра в Антхольц-Антерсельві відбудуться не особисті перегони, а дві змішані естафети, то старт-листи недільних мас-стартів уже сформовані.

Юлія Джима посідає 22-ге місце в загальному заліку Кубка світу, тому відібралася в мас-старт за першою квотою. А Анастасія Меркушина та Ірина Петренко пробилися в мас-старт за другою квотою завдяки успішному виступу в сьогоднішній короткій індивідуальній гонці.

Зазначимо, що в грудневому мас-старті в Ленцерхайде Україну представляли чотири спортсменки: Джима, Петренко, Меркушина і Христина Дмитренко.

Буде свій представник в України і в чоловічому мас-старті (21 січня, 13:30) – це Артем Прима, який вчора посів дев'яте місце в чоловічій короткій індивідуальній гонці.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.