Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок африканських націй
|
1851
0

Сенегал – Камерун. Прогноз і анонс на матч Кубка африканських націй 2023

Поєдинок відбудеться 19 січня о 19:00 за Києвом

Сенегал – Камерун. Прогноз і анонс на матч Кубка африканських націй 2023
Getty Images/Global Images Ukraine

19 січня на «Стад де Ямуссукро» пройде матч 2-го туру Кубка Африканських Націй, в якому збірна Сенегалу зустрінеться зі збірною Камеруну. Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Сенегал

Команда – діючий володар титулу КАН. Причому неймовірно, але леви Теранги, що давно вже котируються як одна з найкращих збірних Чорного континенту, досягли такого вперше. Хоча й насилу: у фіналі Єгипет пройшли лише через серію пенальті. Потім аналогічним шляхом, післяматчевих одинадцятиметрових, вибили фараонів і з вирішальної кваліфікації на чемпіонат світу. А там, навіть без травмованого Мане, вдалося вийти з групи - не найкращий, але гідний результат. І зараз будуть усі основні гравці обойми на чолі з Садіо в обоймі, щоправда, вони з топ-чемпіонатів перебралися на Близький Схід – схоже, пік кар'єри у капітана, Кулібалі, Менді і не лише, позаду. Втім, Гамбію розгромили легкою і постарілою обоймою, довівши до 3:0 на свою користь.

Камерун

Збірна останнім часом знову набрала обертів. Якщо на КАН-2019 неприборкані леви зупинилися вже в 1/16 фіналу, то наступного турніру взяли бронзу. Та й у Катарі на чемпіонаті світу (попередній пропустили) взяли 4 очки, але цього не вистачило для того, щоб пройти у плей-оф. Зараз під крилом місцевої легенди, Рігобера Сонга, зібрано знову потужну обойму, нехай навіть зараз немає гравців рівня Ето'О. Більше того, є питання до форми таких лідерів, як Онана та Абубакар. Андре пропускав перший тур, домовившись, що залишиться на поєдинок Манчестер Юнайтед. Без основного воротаря з Гвінеєю не все вийшло. Тут і швидкий гол суперника, і те, що граючи весь другий тайм у більшості, обмежилися лише нічиєю 1:1.

Статистика особистих зустрічей

Сторони грали на КАН-2017, обійшовшись без голів. Минулої осені було проведено товариський поєдинок, і в ньому сенегальці вдома виграли завдяки єдиному голу Садіо Мане.

Прогноз

Букмекерські контори лояльні до Мане та компанії. Вони навряд чи повторять розгром першого туру, але вигравати мають (коефіцієнт – 1,86).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Головний тренер Атлетіко відвідав останній матч Надаля в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 07:20 0
Головний тренер Атлетіко відвідав останній матч Надаля в Мадриді

Дієго Сімеоне сидів у першому ряду

5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка
Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12
5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.