Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 19 сiчня 2024, 04:27
1678
2

Трибуни вкрилися льодом. Матч Бундесліги перенесли через погоду

Матч «Майнц» – «Уніон» вирішили перенести

| Оновлено 19 сiчня 2024, 04:27
1678
2
Трибуни вкрилися льодом. Матч Бундесліги перенесли через погоду
twitter.com/Mainz05en

Матч 18-го туру Бундесліги «Майнц» — «Уніон» вирішили перенести через несприятливі погодні умови, які створюють загрозу безпеці глядачів.

Домашня арена «Майнца» зараз перебуває у поганому стані. На «MEWA Arena» зледеніли трибуни, зокрема сектор стоячих місць. Також ожеледиця виникла на навколишніх дорогах. Обидва клуби разом із Німецькою футбольною спілкою домовилися про рішення перенести матч.

Про нову дату зустрічі стане відомо пізніше. Варто зазначити, що для «Уніона» це не перше перенесення гри у сезоні через погоду. Матч 13-го туру проти «Баварії» також перенесли через сильний снігопад.

Клуби є конкурентами у боротьбі за виживання. «Майнц» має 11 очок і посідає 16-те місце у Бундеслізі. Команда зі столиці країни йде трохи краще – 14 очок та 15-те місце у турнірній таблиці.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
adidas777
Коли цікаво Уніон усі ці матчі гратиме?Не забуваємо про матч із Баврією, який теж перенесли.І всі ці матчі гостьові для берлінців.
Swed
Машину турецкой соли пожалели купить.)   Посолили ли бы те трибуны и через 1 час можно было бы запускать зрителей.   Поле то с подогревом.