Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 19 сiчня 2024, 11:55
1264
0

КОЖУХАР: «Прихід Маркевича довів, що Карпати ставлять високі цілі»

Андрій Кожухар вірить, що «Карпати» вийдуть до УПЛ

| Оновлено 19 сiчня 2024, 11:55
1264
0
КОЖУХАР: «Прихід Маркевича довів, що Карпати ставлять високі цілі»
ФК Карпати. Андрій Кожухар

Воротар львівських «Карпат» Андрій Кожухар розповів, що думає про першу половину сезону, а також поділився очікуваннями від гри команди навесні.

«З нетерпінням очікую початку тренувальних зборів, адже наша відпустка трохи затягнулася. Проте такі реалії, такий календар. Нічого страшного в цьому немає. Думаю, невдовзі все надолужимо і швидко відновимо кондиції.

Персонально для мене перша частина сезону була дещо нервовою, але ми виконали своє завдання та фінішували на першому місці. Звичайно, інколи було непросто. Хочу відзначити дуже хорошу та здорову конкуренцію, яка є у нашому колективі. Тут взагалі не можна розслаблятися, потрібно працювати на максимум.

Я стежив за матчами у паралельній групі Б. На зборах перед поєдинками я увесь день дивився огляди поєдинків. Судячи з побаченого, думаю, що навесні на нас очікують дуже цікаві матчі. Можу виділити «Інгулець» – це команда, яка вилетіла у минулому сезоні з УПЛ і зараз демонструє хороший рівень. Також мені подобаються «Лівий берег» і ФСК «Маріуполь». Від маріупольців не чекали такого результату, але вони показали якісну гру і вийшли у чемпіонську групу.

У нас сильний тренерський штаб. Я багато працюю з тренером воротарів Богданом Стронціцьким. Він дуже багато підказує, має великий досвід і серйозні знання. Умовно кажучи, Богдан Едуардович живе у воротах разом з тобою. І він завжди може налаштувати на гру та психологічно підтримати.

Я дуже хотів повернутися додому, адже велике російське вторгнення я зустрів за кордоном. Я віддав перевагу «Карпатам», оскільки добре знав цю команду, стежив за нею ще минулої весни у чемпіонській групі Першої ліги. Я бачив, які амбіції у клубу. А прихід Мирона Маркевича влітку тільки засвідчив, що «Карпати» ставлять перед собою найвищі цілі», – сказав Кожухар.

Варто нагадати, що восени «леви» продовжили контракт з основним голкіпером до 2026 року.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.