Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 сiчня 2024, 02:16
509
0

Новачок Вереса: «Сподіваюся, допоможу команді зберегти місце в УПЛ»

Максим Сміян радий переходу до складу «Вереса»

| Оновлено 19 сiчня 2024, 02:16
509
0
Новачок Вереса: «Сподіваюся, допоможу команді зберегти місце в УПЛ»
НК Верес. Максим Сміян

Новачок «Вереса» Максим Сміян назвав свої цілі в новому клубі. Футболіст вважає, що може допомогти команді зберегти місце у еліті.

«Радий на новому рівні реанімувати ігрову кар'єру у Рівному. Ще у минулому сезоні мені тривалий час дошкуляла травма. Турбував симфізит, лікування не допомагало. Після останньої гри чемпіонату з «Минаєм« наважився на операцію.

Тривалий час відновлювався. Лише восени розпочав активні тренування. «Верес» - новий виклик для мене після тривалого процесу відновлення. Я багато чув і знав про клуб із Рівного. Тому, коли отримав пропозицію - взагалі не вагався.

У Рівному вже встиг побувати на стадіоні. Дуже гарна арена, роздягальня дуже комфортна. Сподіваєюся, що вболівальників в другій частині сезону будуть пускати на трибуни і вони зможуть нас підтримувати.

Від весняної частини сезону очікую тільки одного - виправити ситуацію в турнірній таблиці. Сподіваюся, допоможу команді зберегти місце в УПЛ», - сказав Сміян.

У першій частині сезону 21-річний футболіст виступав за «Зорю». В УПЛ він зіграв 8 матчів, голів не забивав. Портал transfermarkt оцінює лівого захисника у 250 тисяч євро.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.