Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 24 лютого 2024, 08:17
3382
0

Дані Алвесу можуть пом'якшити вирок: відома причина

Захист футболіста знайшов уже п'яте пояснення вчинку бразильця

| Оновлено 24 лютого 2024, 08:17
3382
0
Дані Алвесу можуть пом'якшити вирок: відома причина
Getty Images/Global Images Ukraine. Дані Алвес

З'явилася нова інформація про скандальну справу про зґвалтування колишнім захисником «Барселони» Дані Алвесом.

Як повідомляє АРА, адвокат бразильця Інес Гвардіола вперше представив слідству версію про те, що футболіст у ніч скоєння злочину був у стані сильного алкогольного сп'яніння, що вплинуло на його когнітивні здібності, і він не міг повністю контролювати свої дії.

Ця обставина може пом'якшити вирок Алвесу, якщо суд визнає його винним. Адвокат стверджує, що футболіст не усвідомлював своїх дій.

Версія про алкогольне сп'яніння стала п'ятою, які сторона футболіста представила слідству. Спочатку, після арешту, він стверджував, що не знав жертву. Пізніше зізнався, що зустрів молоду дівчину в туалеті нічного клубу й між ними нічого не сталося. Зрештою, коли суддя порівняв його пояснення з біологічними доказами, він заявив, що дівчина сама погодилася на оральний секс.

У квітні минулого року, коли вже були відомі результати біологічних тестів, які виявили сліди сперми Алвеса в інтимних місцях жертви, футболіст знову давав свідчення.

Нагадаємо, Алвес із січня 2023 року перебуває під вартою за звинуваченням у зґвалтуванні дівчини в нічному клубі Барселони у грудні 2022 року. Раніше ЗМІ повідомили, що прокуратура вимагає для бразильця дев'ять років позбавлення волі. У свою чергу адвокат постраждалої добиватиметься для олімпійського чемпіона Токіо 12 років ув'язнення — це максимальний термін за зґвалтування в Іспанії.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.