Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
|
16016
5

Екс-7-ма ракетка анонсувала завершення кар'єри після поразки від Свьонтек

Даніель Коллінс завершила виступи на Australian Open 2024, поступившись Ізі

Екс-7-ма ракетка анонсувала завершення кар'єри після поразки від Свьонтек
Getty Images/Global Images Ukraine. Даніель Коллінс

У ніч на 18 січня відбувся матч 1/32 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії 2024 між Ігою Свьонтек (Польща, WTA 1) та Даніель Коллінс (США, WTA 62).

Гра завершилася з рахунком 6:4, 3:6, 6:4 на користь Іги. Після завершення зустрічі 30-річна Коллінс провела прес-конференцію, де анонсувала завершення кар'єри:

«Я вважаю, що я мала дуже хорошу кар'єру. Звісно, у ній були і злети, і падіння. Я думаю, що подорожі та деякі моменти за межами корту в плані розкладу та решти – роблять теніс дуже важким видом спорту.

У мене є й інші цілі, яких я хотіла б досягти у своєму житті поза тенісом, і я хотіла б мати можливість та час, щоб їх здійснити. Очевидно, що для мене діти – великий пріоритет.

Це буде мій останній сезон. Не знаю точно, коли завершу кар'єру, але це буде мій останній сезон, і я дуже чекаю майбутніх змагань», – сказала Коллінс.

У 2022 році Даніель обіграла Свьонтек у півфіналі Аus Open і вийшла у фіналі, де поступилася Ешлі Барті. Найвища позиція Коллінс у рейтингу WTA – сьома. За кар'єру американка виграла 2 титули WTA і заробила 6.7 мільйонів доларів.

Відеоогляд матчу Іга Свьонтек – Даніель Коллінс

Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vlad Holl
Коллінз - дуже класна тенісистка і йти  їй з тенісу  ще зарано. Свьонтек відскочила , а я вже святкував перемогу американки.
Михайло
Високий рівень майстерності в обох спортсменок, 
але Свентек досягла в тенісі набагато більше.
SuperMario
Не понимаю ее если честно,надеюсь это просто эмоции после обидного поражения,вполне успешная карьера идет,если хочешь детей то в чем вопрос,для этого не нужно долго тренироваться и заканчивать карьеру,когда забеременеешь тогда и заканчивай,одно другому вообще не мешает..