Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 18 сiчня 2024, 20:13
1585
0

Уніоністас – Барселона. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Кубка Іспанії

Поєдинок відбудеться 18 січня о 20:30 за Києвом

| Оновлено 18 сiчня 2024, 20:13
1585
0
Уніоністас – Барселона. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Кубка Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Роберт Левандовськи

18 січня відбудеться матч 1/8 фіналу Кубка Іспанії між командами «Уніоністас» та «Барселона». Поєдинку пройде на стадіоні «Рейна Софія» у Саламанці. Час початку зустрічі – 20:30 за Києвом.

Уніоністас

У 1/16 фіналу Кубка Іспанії Уніоністас сенсаційно вибив із турніру Вільярреал, обігравши його в серії пенальті. Тепер скромний колектив спробує створити ще гучнішу сенсацію і дати бій гранду.

В останніх п'яти матчах Уніоністас здобув три перемоги, зіграв 1 раз внічию та 1 раз програв. Зараз вінстрік клубу складає 3 поєдинки.

У третьому за силою дивізіоні Іспанії Уніоністас знаходиться в середині турнірної таблиці і поки що зберігає теоретичні шанси на підвищення в класі.

Барселона

На вихідних каталонці програли у фіналі Суперкубку Реалу і тепер їм потрібно терміново реабілітуватись перед рідною публікою.

У чемпіонаті Іспанії справи у каталонців також йдуть не найкращим чином, адже вони посідають четверте місце та відстають від лідера Жирони на вісім балів, але мають гру у запасі.

Для Барселони сезон ще можна врятувати. Більше того, каталонці продовжують боротьбу як за Лігу чемпіонів, так і за Кубок Іспанії.

Особисті зустрічі

Між собою команди раніше ніколи не зустрічалися.

Прогноз на матч Уніоністас — Барселона

Каталонці мають бути дуже мотивовані здобути впевнену перемогу після ганебної поразки від Реала. Барса в рази сильніша за Уніоністас. Пропонуємо зробити ставку: Барселона виграє в обох таймах - Так за коефіцієнт 2.04.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.