Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
|
7798
8

Леся ЦУРЕНКО: «Навіть у моєму поважному віці теніс – це весело»

Тенісистка пройшла у третій раунд Aus Open

Леся ЦУРЕНКО: «Навіть у моєму поважному віці теніс – це весело»
Getty Images/Global Images Ukraine. Леся Цуренко

34-річна українка Леся Цуренко вийшла до третього раунду Australian Open, ставши однією з найстарших учасниць цього раунду. Тенісистка прокоментувала свої виступи.

– Ви зіграєте в третьому колі Australian Open вдруге через 11 років і станете однією з найстарших учасниць цієї стадії. Які думки у вас викликає ця цифра, адже ще рік-два тому багато хто писав, що, можливо, вам настав час закінчувати з кар'єрою, але зараз ті ж люди пишуть коментарі про те, що в повному захваті від вашого тенісу.
– Ой, це прикольна статистика (сміється). Клас! Ось я молодець (сміється). Ніхто з нас не стає молодшим, я все чудово розумію. Я насолоджуюся тенісом, насолоджуюся тим, що я тут, багато чого нового треную. Теніс, навіть у такому поважному віці, в якому я перебуваю, це для мене такий веселий і пізнавальний процес, який я продовжую.

Якщо чесно, то пару років тому я справді замислювалася про закінчення кар'єри, ви пам'ятаєте, що у мене були великі проблеми з ліктем, тож можна сказати, що ті люди були певною мірою праві (сміється). Зараз, наскільки можу, з позитивом дивлюся на життя. Напевно, ми всі українці, перебуваючи у нових реаліях, навчилися радіти найменшим речам і не звертати уваги на моменти, які раніше здавалися важливими, як, наприклад, на тенісний матч. Зараз я набагато спокійніше ставлюся до матчів, я просто граю в теніс та отримую задоволення від того, від чого можу.

Оцініть матеріал
(69)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
aleks8-48
Бiологiчний вiк -це в паспортi, а реальний-це той на скiльки людина себе вiдчуваэ. Один у 30 вже чахлик,а iнший у 50 як огiрочик.
Микола Захарченко
Респект Лесі . Їй потрібно ще надати кілька порад своїй подрузі Марті - про те , як спокійніше грати і одержувати насолоду від тенісу
Muskrat2
Там всього декілька людей старших за Лесю, як правило після 30 різко здуваються, особливо якщо це був не топ в свої кращі роки. 
Ярослав 999
Серена ще пізніше Шоломи штампувала, але з Лесиною грою її не світить навіть 1\4
Андрій Шевченко
Який зебіл такі питання задає ?