Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 сiчня 2024, 16:03
938
2

«Він збирає інформацію». Шевченко ще не визначився з командою однодумців

Кандидат на посаду голови УАФ поки що не має своєї команди

| Оновлено 17 сiчня 2024, 16:03
938
2
«Він збирає інформацію». Шевченко ще не визначився з командою однодумців
УАФ. Андрій Шевченко

Голова Івано-Франківської Асоціації футболу Тарас Клим розповів про зустріч керівників деяких обласних асоціацій з Андрієм Шевченком, який, як відомо, є єдиним кандидатом на посаду президента Української асоціації футболу.

«Кандидат один, але програма в нього має бути. Я сподіваюся, що всі ці питання, які порушувалися, він використає для формування своєї програми. Ми, керівники регіонів, намагалися донести ці проблеми, що виникли за багато років, до відома. Якихось конкретних відповідей ми не почули. Але я думаю, що це тільки перша зустріч.

Є така надія, що він почує наших колег з інших регіонів, і всі наші пропозиції, можливо, увійдуть до його програми. Приміром, від Івано-Франківська ми їх навіть у письмовому вигляді передали для користування. У чому ж наші пропозиції? Дуже прості - ми тут займаємося масовим футболом, і питання удосконалення організації масового футболу на місцях, дитячий футбол, управління федерацією, стратегічні питання саме в цьому напрямку. Адже ми для чого проводимо вибори? Ми хочемо змін. Хочемо вдосконалення нашої роботи.

Чи представляв Шевченко свою команду? Це питання було поставлено, але Андрій Миколайович сказав, що він збирає інформацію, готує це питання і додатково перед Конгресом ми будемо про це проінформовані», – поділився Клим.

Раніше повідомлялося, що Андрій Шевченко оголосив своє головне завдання в роботі на чолі УАФ.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mini.f
Мне рассказали, что происходило во Львове. Одним словом - УБОЖЕСТВО.  Человек, который не может ответить НИ НА О ДИН ВОПРОС присутствующих, будет рулить УАФ???? Не смешите мои тапочки, господа. Мы еще будем вспоминать павелку и его ОПГ .... Как сейчас становится известно, все областные ассоциации получили конкретную команду от руководства областей - голосовать за Андрюшу. Такого не было даже при Суркисе и Пустовойтенко... Дожились. А потом те, кто дружно подымут руки за Андрюшу, через год-другой на кухнях будут орать, что как так получилось, что избрали одного, а футболом рулят совершенно другие люди... А в Одессу он не приехал по одной причине, там  еще те ребята собрались, могли и более конкретные вопросы задать... Андрюша решил не позориться окончательно. А почему все бояться озвучить главного идеолога и организатора этого проходящего цирка? Или еще бояться ГМС и его охрану? Ну, тогда не жалейтесь по истечении какого-то времени....
Swimmer
спочатку Програма, а вже потім висування та вибір. Але у нас і у головного преЗедента її немає. Зовсім. Так і живемо, обираючи "кота в мішку", Кожен раз.