Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2503
0

Евертон – Крістал Пелас. Прогноз і анонс на матч 1/32 фіналу Кубка Англії

Поєдинок відбудеться 17 січня о 21:45 за Києвом

Евертон – Крістал Пелас. Прогноз і анонс на матч 1/32 фіналу Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

17 січня на Гудісон Парк пройде матч-перегравання 3-го кола в Кубку Англії, в якому Евертон зустрінеться з Кристал Пелас. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Евертон

Команда наприкінці минулого року зібрала чимало симпатій. Після двох років важкої боротьби за виживання вона почала восени показувати чудовий футбол. Шон Дайш настільки класно підготував ірисок, що їх не зламав несправедливий, на загальну думку, штраф, що був накладений на проект футбольною владою через розбаланс між доходами та збитками – майже без паузи Миколенко та компанія перемагали й надалі. А ось після образливого вильоту з Кубка Ліги, за підсумками затяжної серії пенальті з Фулхемом, було кілька поразок поспіль, спочатку Тоттенхему і Сіті, а потім і Вулверхемптону, ще й 0:3. На такому тлі 0:0 у Лондоні виглядає вже в чомусь оптимістично, але за фактом сторони просто собі додали матч у той час, коли могли нарешті трохи відпочити. Особливо на тлі битви з Астон Віллою, яку змогли звести до нічиєї 0:0.

Крістал Пелас

Клуб являє собою досить рідкісний випадок, коли менеджер, що довго і непогано працював, після розлучення повертається на посаду, причому успішно. Набридлого всім Ходжсона (і його стабільність) прибирали, звільняючи місце для Вієйра, але через півтора року Старий Рой відгукнувся на прохання знову прийти і вивести з піке. До кінця 2023-го ситуація повторилася: склярі не могли виграти в 8 поєдинках поспіль, хоча і тоді з Ліверпулем і Челсі виглядали гідно, а проти Манчестер Сіті вирвали нічию, програючи по ходу 0:2. Загалом, вчасно трапився кризовий Брентфорд, який і був переможений упевнено, 3:1. Та й з Евертоном не пропустили, правда, і самі не забили.

Статистика особистих зустрічей

У 2022-2023 у чотирьох останніх очних поєдинках сині взяли 10 очок із 12 можливих.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що іриски зможуть дотиснути гостей у основний час. Погодимося і поставимо на те, що тут виграють господарі (коефіцієнт – 1,98).

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.