Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
6239
1

«Це була істота». Хацкевич розповів про стан Мілевського до лікування

Колишній головний тренер «Динамо» радий, що Артем «виліз»

«Це була істота». Хацкевич розповів про стан Мілевського до лікування
ФК Динамо Київ. Олександр Хацкевич

Колишній головний тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич розповів про стан Артема Мілевського до лікування від алкоголізму:

«На жаль, у нього ні сім'ї, ні справжніх друзів. Слава Богу, Саша Алієв допоміг і встиг вчасно його витягнути з цієї ями, в якій Артем перебував. Я бачив його фізичний стан. Це була людина, схожа на Артема. Це була істота. Я його побачив 5 червня, коли був в Ужгороді. У мене був шок. Я сказав Алієву, що може статися така ж трагедія, як із Валиком Белькевичем. Сумне видовище. Іншими словами про це не скажеш.

Ми бачилися на благодійному матчі Селезньова. Євген зібрав хлопців, з якими грав, проти яких він грав. Досить масштабний захід. Ось ми стоїмо з Алієвим, і він мене попереджає: «Миколайовичу, ти не впізнаєш Артема». Тут навпроти йде людина в кепці. Він вийшов і потім озирається – бачить Алієва і сам підходить. Навіть не знаю, який у мене тоді був вираз обличчя... Відбулося то, про що казав мені Саша. Під кепкою обличчя не видно, окуляри, обличчя опухле, набрякле, рухи сповільнені. Це був точно не Артем. Було дуже сумно бачити його таким. Молодець, що виліз.

Я не обговорював цю ситуацію з Алієвим, але знаю, що було важко затягнути Мілевського в лікарню. Без згоди ти нічого не можеш вдіяти. Не знаю, як вдалося його переконати. Те, що сьогодні я бачу в соцмережах Артема, мене вже радує».

Раніше Олександр Хацкевич розповів про причини смерті Валентина Белькевича.

Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Хлопці, ще рано радіти, що Мілевський остаточно зав'язав... Подивимось через рік-другий. Як правило, колишні алкоголики довго не тримаються, і ось тоді кінець не відворотній. Алієву треба добре стежити за своїм другом по життю...