Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 сiчня 2024, 21:08
1562
0

Вулверхемптон – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч 1/32 фіналу Кубка Англії

Поєдинок відбудеться 16 січня о 21:30 за Києвом

| Оновлено 16 сiчня 2024, 21:08
1562
0
Вулверхемптон – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч 1/32 фіналу Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Єгор Ярмолюк

16 січня на «Молінью» пройде матч-перегравання 3-го кола в Кубку Англії, в якому «Вулверхемптон» зустрінеться з «Брентфордом». Поєдинок розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Вулверхемптон

Команда має всі підстави бути задоволеною тим, як розвивається нинішній сезон. Особливо якщо пам'ятати, що рік тому доводилося під орудою Юлена Лопетегі вести непросту боротьбу за підйом від дна таблиці. Вона виявилася успішною, але іспанець у серпні на фоні продажу провідних футболістів вирішив піти. Його наступник, Гарі О'Ніл, з'явився фактично з корабля на бал і деякий час пішов на те, щоб тренер і гравці притерлися. Але в результаті після 20 турів приємна рівність: по 8 перемог та поразок, майже ідентична різниця голів та місце суворо в середині таблиці. Бентежить тільки те, що на тлі від'їзду Хвана, що роззабивався, в оренду відпустили Калайджича. У підсумку з бджілками відповіли лише одним м'ячем Дойла на пропущений і, як підсумок, закінчили 1:1, ущільнивши календар переграванням.

Брентфорд

Клуб має бути відносно задоволений підсумком першого поєдинку. Так, при тому, що він відкрив рахунок, все одно не вдалося виграти, пропустивши м'яч у відповідь. Але хоча б перервали серію поразок, яка, безумовно, давалася взнаки для Томаса Франка та його підопічних. 7 поразок у 8 крайніх турах! Так, вдалося обіграти при цьому Лутон, та й розклад був непростим - поступилися Арсеналу і Ліверпулю, Манчестер Сіті та Астон Віллі. Але ж програвали також найгіршій команді АПЛ, Шеффілд Юнайтед, і Крістал Пелас, який давно не перемагав. Після такого зіграти 1:1 з вовками, яким на Різдво поступилися 1:4 - вже прогрес. Який, втім, у результаті конвертувався лише у перегравання.

Статистика особистих зустрічей

Це буде третя гра за неповний місяць. Вулвз громили суперника на його полі в АПЛ наприкінці грудня, а ось у кубку лише відігралися після пропущеного.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що бджілки зможуть тут не програти. Погодимося, що господарі явно сильніші. Вони мають перемогти в основний час поєдинку (коефіцієнт – 1,89).

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.