Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1333
0

Ювентус – Сассуоло. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 16 січня о 21:45 за Києвом

Ювентус – Сассуоло. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
ФК Ювентус

16 січня на «Альянц Стедіум» пройде матч 20-го туру Серії А, в якому «Ювентус» зустрінеться з «Сассуоло». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Ювентус

Команда провела переконливе перше коло чемпіонату. У чомусь допомогли і перипетії весни, коли Стару Синьйору спочатку покарали штрафом, знявши очки, а потім викинули геть із єврокубків. У результаті вона позбавлена міжнародного навантаження, тоді як основні конкуренти витрачають сили на Лігу чемпіонів. Є, щоправда, ще кубок Італії, і там грали зебри минулого тижня. Втім, це був домашній поєдинок із Фрозіноне, і він пройшов очікувано легко, закінчившись 4:0. Пріоритетом залишається Кальчо, де, вперше за кілька років, гранд із Турина веде запеклу боротьбу за скудетто, причому проти історичного ворога, Інтера, який ще й демонструє чудову статистику, не програвши і на полі підопічних Аллегрі. Бентежить те, що результат останнім часом буквально вичавлювали. Чого варта перемога у минулому турі із Салернітаною, коли вирішальний м'яч аутсайдеру забив аж на 91-й хвилині Влахович.

Сассуоло

Клуб зараз далеко не той, яким був на піку, наприклад, за часів Де Дзербі. У першому колі вона цього разу набирала в середньому рівно по очку за поєдинок, 19 у 19 - таке дозволяє максимум не особливо перейматися загрозою вильоту. Нещодавно картина для нероверді була набагато похмурішою: 1 очко за 5 матчів грудня та виліт із кубка після 1:3 від нестабільної Аталанти. Але при цьому ще небезпечно недооцінювати підопічних Діонізі, що, схоже, допустили футболісти Фіорентини. У підсумку, швидко пропустивши минулого туру, вони так і не змогли нічим відповісти, у підсумку програвши 0:1.

Статистика особистих зустрічей

Чорно-зелені періодично ставили підніжку гранду. А торік вони примудрилися обіграти Стару Сіньйору і у квітні (1:0), і у вересні (4:2).

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у нову осічку зебр із цим суперником. Ставимо на перемогу фаворита вдома при форі -1,0 забитий гол (коефіцієнт - 1,66).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.