Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 сiчня 2024, 13:32
610
0

ВІДЕО. Слова тен Хага після матчу Манчестер Юнайтед 2:2 Тоттенгем

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» прокоментував результат гри

| Оновлено 15 сiчня 2024, 13:32
610
0
ВІДЕО. Слова тен Хага після матчу Манчестер Юнайтед 2:2 Тоттенгем
Getty Images/Global Images Ukraine. Ерік тен Хаг

Імениті команди підійшли до цього матчу з великою кількістю втрат. Хтось вибув через Кубок Африки, хтось - травмувався. Однак незважаючи на це поєдинок виявився видовищним, гольовим і дечим із незвичними елементами. А для нейтрального вболівальника особливо цікаво.

Рахунок було відкрито вже на третій хвилині. Рашфорд прийняв м'яч у чужому штрафному від Фернандеша, але пробити Маркусу не дали. Круглого підібрав Хойлунд і прошив ліву дев'ятку. Дуже потужний удар. У другому матчі АПЛ поспіль забив 20-річний данець. Прорвало.

«Тоттенгем» далі виглядав цікавіше. Був шанс у дебютанта Вернера, але м'яч після його удару та рикошету від Еванса полетів повз ворота. На 19 хвилині «шпори» все-таки зрівняли. Невисокий Рішарлісон виграв верхову боротьбу під час кутового і пробив повз Онана. Уан-Біссака не дограв із бразильцем.

Хоча й «шпори» мали перевагу над господарями, але наступний гол був за МЮ. Усі свої моменти за 40 фінальних хвилин тайму «манкуніанці» вмістили в одну хвилину. Спочатку Удогі пробив у свої ворота і влучив у штангу. А потім Гойлунд записав до свого активу ще й асист. Він допоміг Рашфорду обігратися стіночкою і Маркус пробив у правий кут воріт. Перед самою перервою Ромеро з убивчої позиції після подачі з кутового влучив у поперечину.

Однак одразу ж на старті другого тайму «Тоттенгем» все ж знову зрівняв рахунок. Цього разу чудово зіграв Вернер, який змістився з флангу та коротким пасом у хід Бентанкуру допоміг уругвайцю забити другий гол гостей. До кінця основного часу команди обмінялися по одному моменту. В одному з них Онана спокійно зіграв і забрав удар Рішарлісона в руки, а в іншому - Мактоміней не влучив у ворота. А ось у додатковий час Скотт міг вирвати перемогу для господарів, але його удар головою пролетів зовсім трохи вище поперечини.

Закономірна нічия. «Тоттенгем» зрівнявся за очками з «Арсеналом», але обігнати його не зміг. «Шпори» далі йдуть на п'ятому місці. «Манчестер Юнайтед» завдяки набраному заліковому балу піднявся на сьому позицію.

До вашої уваги слова Еріка тен Хага після матчу «Манчестер Юнайтед» 2:2 «Тоттенгем»:

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.