Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 14 сiчня 2024, 20:59
1397
0

Мілан – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 14 січня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 14 сiчня 2024, 20:59
1397
0
Мілан – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine. Пауло Дібала

14 січня на «Сан-Сіро» пройде матч 20-го туру Серії А, в якому «Мілан» зустрінеться з «Ромою». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Мілан

Команда минулий сезон врятувала багато в чому за рахунок Ліги чемпіонів, де вдалося закінчити аж у півфіналі. Цього разу не вдалося взагалі пробитися до плей-оф турніру. Так, при цьому квартет був складний, у суперниках були ПСЖ, дортмундська Боруссія та Ньюкасл, і вже обійти англійців було добрим результатом – далі представник Італії побореться за успіх у Лізі Європи. Заодно нещодавно розгромили Кальярі, продовживши боротьбу у Кубку Італії. Але, головне, вдалося додати в рамках Кальчо. Там россонері теж не обходилися без осічок, і в жовтні-листопаді було 4 тури без перемог (по парі нічиїх та програшів). Але потім почали знову червоно-чорні переважно перемагати, чого вистачило, щоб закріпитися на третьому місці. Емполі взагалі розгромили в минулому турі. Але в кубку, відкривши рахунок, вдома команда безвільно поступилася Аталанті.

Рома

Клуб перебуває у досить суперечливій ситуації. Вже анонсоване розлучення зі спортивним директором, Тіагу Пінто. Але чомусь він залишить посаду лише на початку лютого – але як це позначиться на тому, як буде проведено нинішній місяць, єдиний у зимовому трансферному вікні? Джалороссі при цьому не можуть бути задоволеними тим, як розвивається нинішній сезон. Він, до речі, вже третій за Моурінью, і поки що вийшло лише в Лізі конференцій, 2022-го, виграти - а в Римі всі чекають на повернення Ліги чемпіонів. Цьогорічний сезон теж виходить не оптимальним. У Лізі Європи вдалося пройти в плей-оф, хай і не особливо яскраво. У Кальчо був слабкий старт, і хоча потім вдалося додати, невдачі були і взимку, коли програли і Болоньї, і Ювентусу, а з Аталантою закінчили 1:1. Та й у кубку вовки Кремонезе в Римі програвали до 77-ї хвилини, але в підсумку виграли... Щоб вийти на Лаціо, і у вогняній, напруженій атмосфері поступитися 0:1.

Статистика особистих зустрічей

Рома не виграє з 2019-го року, але минулого сезону обидва матчі приносили нічиї. Все йшло до такого і на початку осені, але тоді у столиці россонері змогли виграти у меншості.

Прогноз

Букмекерські контори скептичні щодо гостей. Погодимося та поставимо на перемогу червоно-чорних вдома (коефіцієнт – 2,23).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

БАЛАН: «У роздягальні Вереса після поразки від Руху була серйозна розмова»
Футбол | 28 квітня 2024, 21:07 0
БАЛАН: «У роздягальні Вереса після поразки від Руху була серйозна розмова»

Захисник «Вереса» розповів про невдалі виступи команди з Рівного

КАБАЄВ: «У Динамо всі думки – лише про боротьбу за чемпіонство»
Футбол | 28 квітня 2024, 18:23 4
КАБАЄВ: «У Динамо всі думки – лише про боротьбу за чемпіонство»

Форвард київської команди став автором першого м'яча у ворота «Дніпра-1»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.