Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1930
1

Манчестер Юнайтед – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 14 січня о 18:30 за Києвом

Манчестер Юнайтед – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ерік тен Хаг

14 січня на «Олд Траффорд» пройде матч 21-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Тоттенхемом». Поєдинок розпочнеться о 17:30 за європейським часом.

Манчестер Юнайтед

Команда переживає вкрай непростий сезон. Особливо на тлі минулого циклу, коли новий менеджер, Ерік тен Хаг, завоював з новими підопічними третє місце в АПЛ, ще й у поєднанні із Кубком Ліги. Наразі нідерландець фігурує серед фаворитів на звільнення. І така відставка вже нікого не здивує, провалів вистачає. Спочатку червоні дияволи вилетіли із Кубка Ліги. Потім був набагато серйозніший провал, з останнім місцем у досить простому квартеті - сильнішою була не лише Баварія, а й Галатасарай з Копенгагеном. Та й у АПЛ з урахуванням 1:2 від Ноттінгем Форест поразок стало всього на 1 менше, ніж перемог, 9 проти 10. Віган у кубку Англії хоча б обіграли 2:0.

Тоттенхем

Клуб минулого сезону втратив позиції: якщо у 2022 році Конте став героєм, неймовірним ривком витягнувши шпор на 4-е, лігочемпіонівське місце, то потім він багато в чому все і розвалив, залишившись без роботи. А команда не пробилася до єврокубків взагалі. Це стало останньою краплею для Гаррі Кейна - той пішов у Баварію. Тим не менш, Ендж Постекоглу зміг чудово дебютувати в англійському футболі. Він із новими підопічними виграв 8 із 10 матчів і, набравши 26 очок, лідирував за підсумками жовтня. Але потім Хотспурс різко здали: так, з Манчестер Сіті була видовищна нічия, але вона поєднувалася з чотирма поразками. Але в грудні знову розпочалася серія перемог – у всіх матчах, окрім 2:4 із Брайтоном. Вибили у кубку Бернлі: єдиний гол на 78-й хвилині забив Порро. Вже, схоже, дається взнаки від'їзд на Кубок Азії лідера, Сона. Втім, уже орендували Вернера. Заодно, купивши Дрегушина за 30 мільйонів у оборону, відпустили до Мюнхена Дайєра - оренда з викупом.

Статистика особистих зустрічей

У МЮ було 4 перемоги поспіль. Але минулого року краще виходило у Тоттенхема: 2:2 у квітні, 2:0 у серпні.

Прогноз

Букмекерські контори все ж таки вважають МЮ фаворитом. Але вони вже багато разів втрачали очки вдома. Шпори хороші, чекаємо тут, що вони не програють (коефіцієнт – 1,76).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
December 32
Одни без ума а другие без Кейна.   Тут трудно что то даже выгадать. Особенно если вспомнить 1:6 и 3:1 потом на выезде.  
 Так что - хз.)