Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 17 сiчня 2024, 18:11
1350
0

Евертон – Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 14 січня о 16:00 за Києвом

| Оновлено 17 сiчня 2024, 18:11
1350
0
Евертон – Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

14 січня на «Гудісон Парк» пройде матч 21-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Евертон» зустрінеться з «Астон Віллою». Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Евертон

Команда цього сезону показувала себе досить суперечливо. Але при цьому непогано, адже навіть при штрафі в 10 очок, виходить утримуватися над зоною вильоту - хоча до цього, і минулого, і позаминулого розіграшу Миколенко і компанія боролися за виживання, благо, обидва рази успішно. Але після потужного відрізка з чотирьох перемог поспіль, здається, підкосила невдача у Кубку Ліги. Фулхем у чвертьфіналі мали вибити, потрібно було Онана просто забити на п'ятому ударі в післяматчевій серії, але Лено відбив, а потім - і виграв серію загалом. Потім були поразки - іриски поступилися не тільки Тоттенхему і Манчестер Сіті, але і, розгромно, Вулверхемптону. На такому тлі 0:0 з Кристал Пелас у кубку виглядає певним прогресом, хоча тепер розклад буде ускладнений переграванням зі склярами.

Астон Вілла

Клуб вийшов на якісно новий рівень за Унаї Емері. Іспанець навіть, мабуть, зміг перевершити очікування. Причому вже минулого сезону, коли вдалося підняти нових підопічних на сьоме місце. У новому циклі англійці видали гарний результат у Лізі конференцій: можливо, просто скучили за єврокубками, але вони і в кваліфікації били всіх, і в групі без питань пройшли до плей-оф. При цьому віллани прогресували в АПЛ. І як: там навіть закінчивши 2023-й рік нічиєю з Шеффілд Юнайтед та безвольною поразкою Манчестер Юнайтед, все одно, після 3:2 з Бернлі вдається йти на 2-й позиції. Тож можна пробачити ранній виліт з Кубка Ліги - до речі, саме поступилися 1:2 вдома Евертону. А у кубку Англії з Мідлсбро єдиний гол Кеш забив лише на 87-й хвилині.

Статистика особистих зустрічей

До згаданих 2:1 у кубку на користь синіх домінував клуб із Бірмінгема. Він перемагав п'ять разів поспіль.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси пари майже рівними. Але гості з Бірмінгема йдуть серед лідерів - ставимо на їхню перемогу при форі 0 (коефіцієнт - 1,79).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.