Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
4428
8

Альмерія – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 14 січня о 15:00 за Києвом

Альмерія – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

14 січня на «Медітерранос» пройде матч 20-го туру Прімери, в якому «Альмерія» зустрінеться з «Жироною». Поєдинок розпочнеться о 15:00 за київським часом.

Альмерія

Команда піднімалася до Ла Ліги разом зі своїм наступним суперником. Ба більше, Рубі тоді піднімав підопічних напряму, а не через стики. Цей наставник зміг набрати рівно стільки очок, щоб виграти суперечку у Вальядоліда за рятівне 17-е місце. Ось тільки влітку з тренером розлучилися - і це у поєднанні із синдромом другого сезону виглядало фатальним ударом для клубу. Тренерські рокіровки в останні місяці нічого до ладу не давали. Червоно-білі не просто здали, вони наглухо провалили нинішню темпораду. Досить сказати, що у 2023-му, у чемпіонаті, не перемагали (та й у кубку після 2:0 з Талавестрою була поразка від Барбастро, що грає на напіваматорському рівні), більше того, нічиї можна перерахувати на пальцях. Вже 2024-го року поступилися 0:1 Осасуні - звичайно ж, вони на останньому місці.

Жирона

Клуб намагається не зменшувати обертів. Він уже змусив нервувати УЄФА: хоча попереду ще повне друге коло Прімери, але футбольні чиновники поспішили заявити, що не допустять іспанців до Ліги чемпіонів через наявність тих самих власників, що у Манчестер Сіті. Але недарма саме літній новачок каталонців, Довбик, став футболістом місяця у грудні. І навіть після Нового року вдалося втримати форму. Артем цього разу не забив, хоча асистував, а його команда вирвала перемогу над грандом, Атлетіко, завдяки голу Мартіна на доданій хвилині у ворота Облака. Таким чином, підопічні Мічела Санчеса змогли і надалі залишатися на одному рівні з мадридським Реалом, з відривом від Барселони, яку обіграли минулого місяця. А потім впоралися і з Ельче у кубку – закінчили 2:0.

Статистика особистих зустрічей

Альмерія у форматі Прімери, у жовтні позаминулого року, виграла 3:2. Але потім жиронці забили за пару матчів 11 м'ячів.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що господарі раптом здивують і візьмуть бодай нічию. Тут ставимо на перемогу гостей (коефіцієнт - 1,69).

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тренер збірної України U-17 визначив заявку на Євро
Футбол | 03 травня 2024, 09:05 3
Тренер збірної України U-17 визначив заявку на Євро

Наставник юнацької збірної України Юрій Мороз визначився з заявкою на Євро U-17

Недоторканний. Головна зірка Баєра залишиться у команді ще на сезон
Футбол | 03 травня 2024, 11:11 0
Недоторканний. Головна зірка Баєра залишиться у команді ще на сезон

Вірц точно відіграє у команді ще один рік

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Не втомлююсь дивуватися кефам на Жирону. Розумію, що рано чи пізно ставка на неї програє, але як не ставити на перемогу лідера чемпіонату (який не виграв тільки 4 матчі з 19), який грає проти відвертого аутсайдера (у якого в активі всього 5 нічиїх в 19 матчах), і на цю перемогу кеф 1,75! 
Pavel_i_CO
Хто б рік тому назад міг подумати, що Жирона стане командою, за яку будуть переживати всі українські футбольні вболівальники. Вперед до чергової перемоги!!
Remark
Заднеприводный, ставки от тебя будут? Или уже все пособие на шампанское потратил?
Remark
Ставка: ТБ 0.5 або ТБ1 в першому. Прогноз: Жирона гол в першому таймі.