Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 13 сiчня 2024, 18:30
28608
8

Моуріньо згадав Мудрика на прес-конференції перед матчем Мілан – Рома

13 січня «вовки» поїдуть до «дияволів» на поєдинок 20-го туру Серії А

| Оновлено 13 сiчня 2024, 18:30
28608
8
Моуріньо згадав Мудрика на прес-конференції перед матчем Мілан – Рома
Getty Images/Global Images Ukraine. Жозе Моуріньо

14 січня відбудеться матч 20-го туру Серії А між командами «Мілан» та «Рома».

Поєдинок пройде на стадіоні «Сан-Сіро» у Мілан. Час початку зустрічі – 21:45 за Києвом.

13 січня головний тренер «вовків» Жозе Моуріньо провів передматчеву прес-конференцію. Одним із питань була участь Пауло Дібали.

Жозе відповів журналістам, заявивши, що Дібалу складно замінити, і навів у приклад «Челсі», де Маурісіо Почеттіно може обирати між Рахімом Стерлінгом та Михайлом Мудриком:

«Важко знайти рішення грати без Дібали. Це не те саме, що шукати вирішення проблеми Гвардіоли, коли Холанд не грає. Бо грає Альварес. У Почеттіно, якщо Стерлінг не зіграє, зіграє Мудрик. У Клоппа, якщо Луїс Діас не зіграє, то зіграє Жота, а може, і Нуньєс. Це не одне і те ж.

Рома переживає ситуацію з погляду фінансового фейр-плей із великими обмеженнями. І це можна побачити на полі по ходу сезону. Коли трапляється якась проблема, її неможливо приховати. «Рома» доклала зусиль, щоб отримати Смоллінга. У нас тепер нема Смоллінга. І в нас не може бути ще одного Смоллінга.

«Рома» доклала зусиль, щоб отримати Ренату Санчеша. Ренату Санчеша немає. І у нас не може бути двох Ренату Санчешів. Тому що ставки не дозволяють вам мати на тій самій позиції іншого гравця. Дібала – справді особливий гравець, який останніми роками грав у команді з іншими особливими гравцями. Коли він не міг грати, грав хтось інший. Ось зараз іншого в нас немає. Гра проти «Фіорентини» виглядала так, ніби вона йшла з рахунком 3:0, але коли він пішов, ми опинилися у скрутному становищі. Зв'язок встановлює не Белотті і не Ель-Шаараві», – заявив Моуріньо.

Оцініть матеріал
(76)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
patrick
Проблема в тому що Моуріньо не може нікого навчити, а користується тільки вже сформованими футболістами. І то питання як він їх використовує
McLay
Навіть Мауріньо згадав САМОГО́! Мудрика! 👏😂
Александр
Если перефразировать то Моуриньо ищет оправдание завтрашнему порадению от Милана .Понятно что дибалу сложно заменить но пол Милана сложно заменить 
Бензар Євген
Моур вже не той. Колись йому вдавалося поки був молодий енергійний запалювати своєю енергією свої команди і з ними перемагати. А зараз цього не стало з віком і виходить тільки пшик бо футбольний професіоналізм то не зовсім його тема. Що лишається колись славному Особливому? Пердіти у калюжу.
India Life
Вечно ноющий Моуриньё
Лига Конференций Без Динамо
Уровень новостей, который мы заслужили