Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Саудівська Аравія
| Оновлено 13 сiчня 2024, 21:39
24890
5

18-річній дружині Мане не потрібні слава і гроші. Вона повернулася до школи

Daily Mail випустив нові подробиці про найгучнішу подію в Африці перед стартом Кубка

| Оновлено 13 сiчня 2024, 21:39
24890
5
18-річній дружині Мане не потрібні слава і гроші. Вона повернулася до школи
Daily Mail. Садіо Мане та його дружина Аїша Тамбе

Садіо Мане та його дружина-підліток не збираються у медовий місяць, бо її змусили повернутися до школи для підготовки до випускних іспитів, повідомляє MailOnline після того, як у мережі опубліковано кадри, на яких видно, як її вітають однокласники.

Колишній зірковий гравець «Ліверпуля» одружився з Аїшею Тамбе з ісламською церемонією 7 січня в Кеур Массар, передмісті столиці Дакара, всього за шість днів до початку Кубка африканських націй (13 січня).

31-річний Мане зараз перебуває у складі збірної Сенегалу на турнірі в Кот-д'Івуарі. Він сподівався вирушити у медовий місяць після завершення турніру (фінал відбудеться 11 січня).

Але сім'я порадила 18-річній Аїші зосередитися на навчанні перед випускними іспитами на ступінь бакалавра цього літа — академічною кваліфікацією, яку студенти здобувають наприкінці середньої освіти.

Мусса Ндіайє, найкращий друг і довірена особа Мане, який відіграв важливу роль в організації його шлюбу, розповів MailOnline:

«Садіо сподівався провести медовий місяць або після фіналу, якщо туди дістанеться Сенегал, або до нього, якщо вони вилетять.

Але сім'я Аїші хоче, щоб вона продовжувала займатися освітою. У неї попереду дуже важливі іспити, і вони не хочуть, щоби цей шлюб їм заважав. Вони вважають, що пізніше у її житті буде багато можливостей для відпустки. На даний момент її навчання має бути на першому місці.

Незважаючи на те, що зараз вона одружена з Садіо, найвідомішою людиною в Сенегалі, вона все ще школярка і їй потрібно закінчити навчання».

Аїша відвідує школу Кабіс для дівчат у Мбао, місті на околиці Дакара. Вона повернулася до класу на початку цього тижня, і її вітали сотні однокласників, які бурхливо аплодували та вигукували її ім'я та прізвище Мане.

На відео в соціальних мережах показують захоплений прийом, який вона отримала, коли учні скандували «Sadio amenda jabar – Aissaa amena jekeur», що, як повідомляється, перекладається як «Мадам Садіо Мане».

Ндіайє розкрив додаткові подробиці того, як відбувся шлюб Мане. Будучи його найближчим другом, він роками супроводжував його, поки він грав у таких клубах, як «Ліверпуль», «Саутгемптон» і «Баварія».

28-річний Ндіайє розповів, що Мане був у Ліверпулі, коли вперше побачив Аїшу на початку 2020 року під час короткого візиту додому до Сенегалу.

Футболіст підписав контракт із «Ліверпулем» у 2016 році за 34 мільйони фунтів стерлінгів, що зробило його найдорожчим африканським гравцем в історії на той момент. В даний час він грає за клуб Саудівської професійної ліги «Аль-Наср».

«Я жив з ним у його особняку в Ліверпулі, і Садіо сказав мені, що бачив дівчину, яка йому дуже сподобалася, яка приїхала відвідати його сім'ю, доки він був у Сенегалі. Він ніколи не говорив з нею прямо з цього приводу, але сказав, що вона з тих гарних дівчат, на яких він хотів би одружитися.

Він попросив мене повернутися до Сенегалу, щоб поговорити з нею та її сім'єю і висловити свою думку, що я й зробив. Я відразу зрозумів, що вона для нього є підходящою жінкою», – сказав Ндіайє.

Наприкінці сезону Прем'єр-ліги 2020 року Мане повернувся до Сенегалу і офіційно повідомив свою сім'ю про своє бажання одружитися з нею, про що потім було повідомлено її батькам через його дядька.

Того літа пара вперше зустрілася і поговорила один з одним: Аїша та її сім'я погодилися на пропозицію руки та серця, але наполягали на тому, щоб вони почекали, щоб вона могла «познайомитися» зі своїм майбутнім чоловіком, а також через її вік.

«Потім Садіо повернувся до Ліверпуля, але він і Аїша продовжували регулярно розмовляти за телефоном. Так вони познайомилися і зблизилися, ніколи не зустрічаючись.

Батько Аїші вже добре знав сім'ю Садіо, тому що він багато працював для них як будівельний підрядник. Між ними вже існував тісний зв'язок та довіра.

Садіо — дуже побожний мусульманин, він не хотів дружини, як у багатьох відомих футболістів. Він побожний чоловік і хотів благочестиву жінку. Навіть коли він був у «Ліверпулі», він ніколи не поводився як інші гравці: не ходив у нічні клуби, не вживав алкоголь і не ганявся за жінками», – каже Ндіайє.

Дата весілля була призначена у жовтні минулого року, коли Мане наполягав, що хоче зв'язати себе шлюбом перед Кубком африканських націй. Зазначимо, що Сенегал – чинний чемпіон.

Після весілля широко розповсюдилися припущення про реальний вік Аїші. Її батько сказав, що їй 18 років, а близькі Мане останніми днями стверджують, що їй 19 років.

«Її вік не має значення. У Сенегалі чоловіки похилого віку досить часто одружуються на набагато молодших жінках. Так заведено у нашій культурі. Чи було Аїші 15 чи 16 років, коли вона вперше зустріла Садіо, не має значення. Традиційно в Сенегалі, коли ви бачите когось і хочете одружитися, ви розмовляєте із сім'єю та друзями, і через них організується шлюб».

Ндіайє розповів, що перед весіллям Мане влаштував у себе вдома велику вечірку для друзів та сім'ї, а також віддав посаг у розмірі 1000 доларів.

Але більшість грошей повернув Амаду Тамба, батько Аїші.

Виступаючи після весілля, він наполягав на тому, що їхній союз не повинен бути пов'язаний зі «славою та багатством» Мане та що його донька не цікавилася такими речами.

Він додав: «Нехай вона й надалі залишатиметься такою самою доброю людиною, тому що незалежно від того, які багатства людина може отримати в житті, вона залишиться людиною, як і інші». Нехай вони будуть скромними. Це моя життєва філософія».

Невідомо, чи приєднається Аїша до Мане в Саудівській Аравії, коли він повернеться до свого клубу, і вона живе в сімейному будинку.

Оцініть матеріал
(92)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Плотницький поділився планами щодо збірної України
Волейбол | 02 травня 2024, 11:02 9
Плотницький поділився планами щодо збірної України

Лідер української команди – про майбутнє

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
karimj
Дуже неждано і не очікувано, що в африканській країні є люди які ставлять освіту вище за гроші.
ALEX jones
Молодець Сане так тримати гарну дружину собі обрав😅😊🥳🥳🥳❤❤❤❤👍👍👍👍👍👍
turist86
"Віддав посаг у розмірі 1000 доларів".
Ну звісно тесть розчарований