Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 13 сiчня 2024, 20:27
955
0

Дженоа – Торіно. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 13 січня о 16:00 за Києвом

| Оновлено 13 сiчня 2024, 20:27
955
0
Дженоа – Торіно. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine. Руслан Маліновський

13 січня на «Луїджі Ферраріс» пройде матч 20-го туру Серії А, в якому «Дженоа» зустрінеться з «Торіно». Поєдинок розпочнеться о 15:00 за європейським часом.

Дженоа

Команда провела минулий сезон у Серії В. І, хоча повернулася звідти з ходу і напряму, все одно не особливо виблискує на новому-старому рівні, програючи частіше, ніж перемагаючи і тримаючись нижче за середину таблиці. Але при цьому грифони тримаються досить далеко від зони вильоту. Ще й беруть очки там, де від них такого ніхто особливо не чекав. У грудні Гудмундссон та компанія видали нічиї, 1:1, із лідерами розіграшу, Ювентусом та Інтером, ще й між цими успіхами оформивши вольову перемогу на полі Сассуоло. Новий календарний рік розпочався для команди з Генуї матчем проти сенсації цього розіграшу, Болоньї. Та лише у додані хвилини уникла поразки гостям із Генуї.

Торіно

Клуб грає вже третій сезон під керівництвом Івана Юрича. З одного боку, хорватський фахівець підняв рівень підлеглих - свого часу він приймав колектив на останньому рятівному сімнадцятому місці. Але, з іншого боку, гранатові залишаються лише середняком і близько не показуючи того футболу, що дозволив би реалізувати давні, історичні амбіції. Минулий сезон, наприклад, приніс лише десяте місце – знову без єврокубків. Зараз бики теж тримаються у середині таблиці. Примітно, що після 18 турів було строго порівну результатів – 6 перемог, нічиїх та поразок. Почали січень з прийому Наполі. Проблеми чемпіона секретом не були, але його вдалося розгромити з рахунком 3:0, заодно повернувшись у верхню частину турнірної таблиці, на 10-е місце.

Статистика особистих зустрічей

У 2021/2022, перед вильотом із Кальчо, Дженоа обмінялася домашніми перемогами з Торіно. Тенденція продовжилася і у вересні, коли гранатові виграли 1:0 на своєму полі.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси рівними, віддаючи невелику перевагу досвідченим гостям. Але тут нудьгувати точно не доведеться - чекаємо тотал більше 2,0 голів (коефіцієнт - 1,97).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.