Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 сiчня 2024, 22:48
256
0

Юрій ВЕРНИДУБ: «Футбол із уболівальниками набагато кращий, ніж без них»

Наставник «Кривбасу» розповів про повернення глядачів на трибуни

| Оновлено 12 сiчня 2024, 22:48
256
0
Юрій ВЕРНИДУБ: «Футбол із уболівальниками набагато кращий, ніж без них»
ФК Кривбас. Юрій Вернидуб

Наставник «Кривбасу» Юрій Вернидуб розповів про можливість повернення вболівальників на трибуни.

– Наразі говорять про можливість повернення якоїсь частини вболівальників на трибуни. Це хороша ідея?

– Футбол із уболівальниками набагато кращий, ніж без них. Але з огляду на той час, який є, – це великі ризики. Наші керівники, які ухвалюють таке рішення, несуть відповідальність за безпеку. Треба обережно із цим. Керівники мають вирішувати, якщо домовляться за футбол із фанами – буде дуже непогано.

– Стадіон у Львові, наприклад, подалі від фронту, а якщо Кривбас гратиме вдома, у Кривому Розі – це не надто ризиковано?

– Ну ми ж якось граємо, дякувати Богу. А що Львів? Останнім часом росіяни і туди дістають та б'ють по всій Україні. Тому я думаю, що безпеки ніде немає від цієї наволоти.

– Як вважаєте, український футбол, порівняно з минулим сезоном, прогресує?

– Ну, він став цікавішим. Я скажу так. Тому що з'явилися клуби, які можуть конкурувати. А ми боремося вже на рівних із нашими грандами. Я розумію, що гранди також мають багато своїх проблем. Навіть у «Шахтаря». Скільки гірників раніше мали класних легіонерів, а скільки зараз? Але такий час. Натомість у них зараз знаходяться найкращі футболісти України. А ви ж розумієте, що протистояти найкращим гравцям УПЛ, які грають у збірній – дуже складно. Мова про Шахтар та Динамо, в яких є збірники. Це класно, що Кривбас, Полісся чи Рух чинять опір і грають із цими командами на рівних.

– Чи є футболіст із УПЛ на даний момент для вас сенсаційним? Хто вас здивував своєю грою?

– Я гадаю, що є. І є багато таких футболістів. Але давайте дограємо цей чемпіонат і тоді про це говоритимемо. Мені дуже подобаються молоді футболісти Руху, там є непогані гравці. Є і в Шахтарі футболісти, які заслуговують на повагу. У Динамо є, та й у Кривбасі є відкриття. Але сьогодні це так. А якщо ці футболісти зможуть так проявити себе і в другій частині сезону, тоді про них поговоримо. Чекаємо, дограємо чемпіонат, і якщо ці гравці покажуть стабільність, то я вам розповім, хто мене здивував і ким задоволений, що є великий прогрес.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.