Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 сiчня 2024, 21:01
1259
4

Конгрес УАФ відвідають Блохін, Бєланов, Ребров та Гутцайт

25 січня у Києві відбудуться вибори президента Української асоціації футболу

| Оновлено 12 сiчня 2024, 21:01
1259
4
Конгрес УАФ відвідають Блохін, Бєланов, Ребров та Гутцайт
УАФ

12 січня в столичному Будинку футболу відбулося засідання робочої групи з організації та проведення позачергового XXVI Конгресу УАФ.

Виконком Української асоціації футболу доручив адміністрації УАФ та президії УАФ здійснити всі передбачені статутом заходи з підготовки та проведення позачергового XXVI Конгресу УАФ. Контроль за виконанням цього рішення покладено на першого віце-президента УАФ Вадима Костюченка.

Вадим Костюченко під час наради сказав: «Підготовка до конгресу триває згідно із затвердженим графіком. До процесу залучені всі відповідні служби та підрозділи асоціації. Наразі ми маємо підтвердження щодо участі в конгресі делегатів від усіх членів УАФ. Також ми продовжуємо отримувати підтвердження й від запрошених почесних гостей.

Зокрема, на конгрес запрошені володарі «Золотого м’яча» Олег Блохін та Ігор Бєланов. Буде там і головний тренер збірної України Сергій Ребров. Підтвердили приїзд у Будинок футболу також голова НОК України Вадим Гутцайт, виконувач обов’язків міністра молоді та спорту України Матвій Бідний. Завершується погодження деталей візиту представників ФІФА та УЄФА, окремих асоціацій європейських країн».

За рішенням Виконавчого комітету Української асоціації футболу позачерговий XXVI Конгрес УАФ пройде 25 січня 2024 року в Будинку футболу (м. Київ, початок – о 12:00). На виборах нового голови УАФ зареєстрований один кандидат – Андрій Шевченко.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Динамо – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 01 травня 2024, 08:15 14
Динамо – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Кияни права на осічку не мають і її, судячи з усього, не допустять

5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка
Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12
5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Standard
Блохін публічно засудив дії рашистів? Ото цирк буде, як ці космополіти на конгресі УАФ почнуть шпрехати мовою окупанта (
Выталкиватель парашутистов
По мере того, как просачивается информация по персоналиям нового Исполкома УАФ, то павелка со своей ОПГ нервно курит в сторонке. Сейчас главной заботой новой компашки будет срочное возвращение народа на трибуны,денег катастрофически не хватает...Я вот думаю, павелку с его оруженосцем записоцким выпустят с СИЗО сразу после выборов, или еще будут разводить на деньги? И последнее... Не думаю,что Беланова отпустят с теробороны на заседание Конгресса, сейчас каждый штык на счету ( а если завтра в поход?)