Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1897
0

Арне СЛОТ: «Пушич був величезною доданою вартістю для Феєнорда»

Наставник роттердамської команди ще раз згадав про відхід свого екс-асистента у «Шахтар»

Арне СЛОТ: «Пушич був величезною доданою вартістю для Феєнорда»
Getty Images/Global Images Ukraine. Арне Слот

Головний тренер «Феєнорда» Арне Слот висловився про відхід свого екс-асистента Маріно Пушича у «Шахтар», який відбувся восени минулого року.

«Думаю, ми працювали разом чотири-п'ять років. Ми з Маріно дуже добре та успішно працювали в АЗ та «Феєнорді», і, перш за все, мені було дуже приємно. У якийсь момент ви починаєте краще пізнавати один одного за межами поля, це стосується і дружин, і дітей. Потім ваші стосунки переростають на щось більше, аніж просто колеги. Тоді ви стаєте друзями один з одним».

«Відхід Маріно в «Шахтар» - це невдача для «Феєнорда», тому що ми могли б використовувати його дуже ефективно. Він був величезною доданою вартістю для нашого персоналу».

«Водночас я вважав за краще, аби він зробив цей крок більше, ніж будь-хто інший, тому що він також був вірний мені протягом п'яти років. Він підтримував мене щодня, навіть коли все було трохи складніше. Мені б дуже хотілося, щоб він залишився, але якщо у когось є амбіції стати головним тренером й отримати чудову можливість у такому клубі, як «Шахтар», я думаю, він як ніхто заслуговував на це», - заявив Слот.

Раніше Пушич також говорив, що є другом для Слота і що йому було непросто повідомити Арне про бажання розпочати самостійну тренерську кар'єру в «Шахтарі».

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.