Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2191
1

Бернлі – Лутон Таун. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 12 січня о 21:45 за Києвом

Бернлі – Лутон Таун. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

12 січня на «Терф Мур» пройде матч 21-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Бернлі» зустрінеться з «Лутоном». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Бернлі

Команда минулого тижня вилетіла ще й із кубка країни. З боями, мінімально, через єдиний гол Педро Порро на 78-й хвилині, вона вдома поступилася Тоттенхему. Втім, очевидно, що Венсану Компані та його підопічним не до розпорошення сил між турнірами. Потрібно повністю зосередитися на АПЛ, адже там ситуація є відверто ахова. Тільки в іншого новачка, Шеффілд Юнайтед, ще більш убога статистика. Втім, вилітають троє, і поки що кларетові явно йдуть серед них, маючи в активі за 20 матчів 3 перемоги та 11 очок. Крім того, не варто забувати, що Евертон, що йде сімнадцятим, узагалі отримав штраф у 10 балів, і, швидше за все, й надалі досить жваво поповнюватиме свою скарбничку. Багато в чому, якщо і зараз не буде успіху, то можна готуватися до повернення до Чемпіоншипу.

Лутон

Клуб піднімався в АПЛ як явний аутсайдер, вимучивши перемогу в стикових поєдинках (до речі, 2022-го вони теж були учасником плей-оф, але тоді не досягли успіху). Капелюшники сприймалися як туристи, що скуштують на смак атмосферу Прем'єр-Ліги. І не можна сказати, що вони чимось здивували. Підопічні Роба Едвардса за 19 відіграних матчів взяли лише 4 перемоги та 15 очок. Але при цьому вони, по-перше, випереджають відразу пару більш статусних команд. По-друге, до Евертона, за всіх застережень, 1 бал, до Брентфорда - 4. І якщо зараз обіграти прямого конкурента, то шанси на виживання стануть ще відчутнішими. Але чи наважиться новачок грати на перемогу на виїзді, чи вибере синицю в руках, закрившись в обороні? Болтон у кубку навіть не обіграли, зігравши 0:0 та гарантувавши перегравання.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону, у Чемпіоншипі, трохи сильнішими були кларетові: 1:1 вдома та 1:0 на виїзді. А у жовтні вони ж перемогли на полі капелюшників 2:1.

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у кларетових, що грають удома. Але тут важливим є результат для обох, що позначиться на видовищності. Чекаємо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,909).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відбулися перші півфінальні матчі Ліги чемпіонів 23/24. Хто вийде у фінал?
Футбол | 02 травня 2024, 06:30 0
Відбулися перші півфінальні матчі Ліги чемпіонів 23/24. Хто вийде у фінал?

«Баварія» та «Реал» зіграли внічию (2:2), «Боруссія Д» мінімально обіграла «ПСЖ» (1:0)

«Чого ти іржеш?». Мілевський невдало розпочав прес-конференцію
Футбол | 01 травня 2024, 18:35 6
«Чого ти іржеш?». Мілевський невдало розпочав прес-конференцію

Артем переплутав назву своєї команди

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Лига конференций без динамо
Лутон сегодня не поиграет можно брать с х2 1,80 или   форой (0) 2,6