Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
226
0

УАФ надіслала НФС листа зі співчуттями з приводу смерті Беккенбауера

Легендарний німецький захисник помер у віці 78 років

УАФ надіслала НФС листа зі співчуттями з приводу смерті Беккенбауера
Getty Images/Global Images Ukraine. Франц Беккенбауер

Українська асоціація футболу надіслала листа на адресу Німецького футбольного союзу, висловивши свої найщиріші співчуття з приводу передчасної смерті легенди світового футболу — пана Франца Антона Беккенбауера.

«Запевняємо вас, що Україна сумує разом із вами та всіма футбольними людьми планети, посилаючи свої думки родині легенди та всій німецькій футбольній родині, якій пощастило подарувати світу найвидатнішого в історії футболу захисника, дворазового володаря «Золотого м’яча» (1972 та 1976 років), чия спадщина безпосередньо на полі та поза ним упродовж багатьох десятиліть є безпрецедентною та безсмертною.

Звичайно, прийміть особливо щирі співчуття від пана Олега Блохіна, українського колеги пана Франца Беккенбауера, який надзвичайно цінує особисті спогади про незабутні епізоди славетної історії футболу 1970-х років, яку вони обидва розділили на полі у фантастичній історії протистояння ФК «Баварія» та ФК «Динамо» (Київ) за найвищі європейські трофеї, а також коли вражали світ своїми виступами за національні збірні».

Символічно, що листа підписали три українські легенди футболу, володарі «Золотого м’яча» Олег Блохін, Ігор Бєланов та Андрій Шевченко.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.