Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бразилія
| Оновлено 10 сiчня 2024, 18:32
2009
3

ОФІЦІЙНО. Бразилія уникла дискваліфікації від ФІФА

Бразильським клубам і збірним загрожувало відсторонення від міжнародних змагань

| Оновлено 10 сiчня 2024, 18:32
2009
3
ОФІЦІЙНО. Бразилія уникла дискваліфікації від ФІФА
Getty Images/Global Images Ukraine

Конфедерація футболу Бразилії (CBF) офіційно повідомила про те, що організації вдалося уникнути серйозних штрафних санкцій з боку ФІФА. Бразильському футболу всерйоз загрожувало відсторонення від міжнародних турнірів на рівні як клубів, так і збірних.

Річ у тім, що раніше суд Ріо-де-Жанейро усунув з посади президента CBF Едналдо Родрігеса через те, що у 2022 році вибори на посаду голови CBF нібито відбулися з порушеннями. На січень поточного року планували вибори нового президента.

ФІФА таке рішення суду вважала втручанням у дії конфедерації і погрожувала відстороненням, якщо нові вибори буде проведено.

Однак 4 січня Верховний суд Бразилії скасував рішення судів нижчих інстанцій, Родрігеса було відновлено на посаді. Це дало змогу CBF уникнути штрафних санкцій.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

В Поліссі розповіли про ідею преміювання арбітрів за підсумками сезону
Футбол | 28 квітня 2024, 13:27 4
В Поліссі розповіли про ідею преміювання арбітрів за підсумками сезону

Володимир Загурський виступив за створення преміального фонду в розмірі 16 мільйонів гривень

Барса планує замінити легенду зіркою збірної України. Ціна питання – 30 млн
Футбол | 27 квітня 2024, 20:57 9
Барса планує замінити легенду зіркою збірної України. Ціна питання – 30 млн

Артем Довбик влітку може стати гравцем «Барселони»

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mini.f
Я думав, що після того, як Блатера відсторонили від керівництва ФІФА щось зміниться в цій корумпованій організації, так ні, тільки гірше стало.  А багаторічна стратегія ФІФА, що національні асоціації  - це окрема субстанція в любій державі. яка може не виконувати закони цієї країни, стала більш впливовую. І це ми яскраво бачимо у нас в Україні на прикладі павелки і його банди, яка улаштувала корупційне гніздо в Будинку футболу. Хтось має надію на те, що прийде А.Шевченко і лад наведе... Як кажут на росії - блажен кто верует...Футбольну Україну ждуть великі випробування, і я не впевнений, що ми переможимо з новим складом виконкому УАФ на чолі з А.Шевченко.
Выталкиватель парашутистов
Главный девиз ФИФА - государство в государстве, продолжает работать. Все эти коррумпированные национальные ассоциации, в большинстве своем, глубоко плевали на законы страны, в которых они косят миллионы... А мы удивляемся - ах, как это трудно вора и мошенника павелку и его подельников, засадить на зону!  Чеферин с Инфантино уговаривают нашего гаранта отпустить павелку и записоцкого на свободу, ужас... И ведь существует большая вероятность, что павелка со своей ОПГ уйдет от тюряги....
Swimmer
фiфа вiдскочила ))