Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 10 сiчня 2024, 01:53
1951
0

ЄЗЕРСЬКИЙ: Хотів торік залучити Шершуна до тренувань юнацької збірної

Захисник Володимир Єзерський тривалий час виступав разом з Богданом Шершуном

| Оновлено 10 сiчня 2024, 01:53
1951
0
ЄЗЕРСЬКИЙ: Хотів торік залучити Шершуна до тренувань юнацької збірної
УАФ. Володимир Єзерський

Захисник Володимир Єзерський тривалий час виступав разом з Богданом Шершуном, котрий помер у 42-річному віці, як за «Дніпро», так і ветеранську збірну України.

Керманич юнацької збірної України (U-17), тренер «Карпат» Володимир Єзерський ексклюзивно для Sport.ua поділився спогадами про свого колишнього партнера:

– Сумна новина. Це страшно, коли помирають в такому молодому віці, немовби перерваний політ.

Ще до потрапляння до основного складу дніпрян, ми з Шершуном встигли пограти разом й за «Дніпро-2». Вже тоді відчувалося, що Бодя (скільки пам'ятаю, його так завжди називали) далеко піде. Відчувалася школа, він відмінно «читав» гру, що дозволяло йому, діючи на позиції заднього захисника, розгадувати задуми своїх візаві. І перехід на гру в обороні в лінію склався для Шершуна легко. Бо впевнено діяв на випередження, чіпко оберігав свою зону, володів точним першим пасом, а коли врахувати, що постійно вигравав верхові дуелі, то, складалося враження, що Шершун - із незамінних.

Таким же розсудливим залишився Шершун й коли наші шляхи знову перетнулися після його повернення в «Дніпро». Викликав до себе повагу професіоналізмом, була переконаність, що він ніколи не підведе.

Відзначався Бодя надійністю, коли разом виступали в благодійних поєдинках за ветеранську збірну України.

Я дуже високо цінував вміння Шершуна аналізувати й тому хотів залучити його до тренувального процесу з юнацькою збірною України (U-17). Пригадується, в квітні минулого року після обміну думками він з радістю погодився, домовилися, що приїде в травні на селекційний етап підготовки. Але невдовзі Бодя зателефонував й сказав, що занедужав. Земля йому пухом.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.