Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ATP
| Оновлено 09 сiчня 2024, 20:53
6085
3

Кірьос відповів блогеру, який назвав кар'єру Монфіса неуспішною

Нік зрозуміло пояснив, що блогер помилився

| Оновлено 09 сiчня 2024, 20:53
6085
3
Кірьос відповів блогеру, який назвав кар'єру Монфіса неуспішною
Getty Images/Global Images Ukraine. Гаель Монфіс і Нік Кірьос

Скандальний австралійський тенісист Нік Кірьос пояснив тенісному блогеру Майлзу Девісу, чому вважає кар'єру француза Гаеля Монфіса успішною.

Спочатку Девіс репостнув відео з ударом Монфіса, що влучив у сітку, про який коментатор сказав: «Видовищно, але неуспішно». Девіс написав: «Цим розіграшем можна резюмувати всю кар'єру Гаеля Монфіса. Видовищна, але неуспішна. На мій погляд».

Кіріос у коментарях відповів так: «За кар'єру Монфіс заробив восьмизначну суму. На мій погляд, це досить успішно. Півфінали Шоломів, двозначна кількість титулів. На мій погляд, просто неправильно оцінюєш ситуацію».

Зазначимо, що Монфіс за кар'єру заробив $21,725,723 призових.

Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zeka23
Просто у Монфиса другие взгляді на жизнь, спорт, карьеру. Он, кроме того, что талантливій теннисист, он в большой степени еще и ШОУМЭН на корте. Такие люди тоже нужны, иначе теннис был бы более унылым зрелищем, на мой взгляд.
SuperMario
В принципе можно согласится с двумя,если бы у Монфиса характер был как у его жены,то я не сомневаюсь он бы взял и не один шлем..Любая успешность познается в сравнении,я допустим и карьеру Стаховского к примеру считаю успешной,а ему далеко до Монфиса.. Я бы назвал скорее как раз безхарактерной карьеру Гаэля..
Muskrat2
За дуже багато років зароблених призових, рекламі, класичних інвестиціях, якщо не дурень, на рахунку має бути $100 мільйонів. Тоді це дуже багата людина, однозначно успішна. Хоча можна і як Борис все про***ти.