Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 сiчня 2024, 13:43
11254
21

Футболіст Динамо заявив, що більше не даватиме інтерв'ю українським ЗМІ

Напевно, все через заяву Цітаішвілі: «не було мрії грати за Україну»

| Оновлено 09 сiчня 2024, 13:43
11254
21
Футболіст Динамо заявив, що більше не даватиме інтерв'ю українським ЗМІ
ФК Динамо Київ. Георгій Цітаішвілі

23-річний хавбек київського «Динамо» Георгій Цітаішвілі, який виступає на правах оренди у «Динамо» Батумі, заявив, що більше не даватиме українським ЗМІ.

Мабуть, вся річ у тому, що в коментарі NV.ua Георгій сказав наступне:

«У мене була мета грати за збірну Грузії. Не важливо, чи мав я конкуренцію у збірній України. Просто хотілося грати у грузинській команді. Чому мав паспорт? У мене був і грузинський паспорт. Але я відмовився від нього.

Тому що для академії «Динамо» Київ мені потрібен був український паспорт, щоб я залишився в клубі. У мене була мрія потрапити до першої команди, тому я й узяв паспорт. Але в мене не було мрії потрапити до національної збірної України».

Цікаво, що Цітаішвілі ставав чемпіоном світу U-20 у складі молодіжної збірної України. Наразі на його рахунку 14 матчів за національну команду Грузії.

Оренда Георгія у «Динамо» Батумі дійсна до літа 2024 року, а контракт із київським «Динамо» розрахований до літа 2025 року.

Оцініть матеріал
(80)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
По суті він просто сказав реальність. Як воно було.
Йому сказали брати паспорт, або іди гуляй. Тут своїх є купа молодняка, щоб ще грузинам виховувати. Те саме робили Алієву і Мілевському. Він взяв. Потім побачив, що перспектив у дорослій команді нема і Україна йому все одно чужа, а Грузія рідна і пішов і взяв назад паспорт своєї батьківщини. І правильно зробив. Он у своїй збірній грає, а в українську його б не визвали. Бо купа кращих конкурентів.
Інша річ, що треба думати, що ти публічна особа і що такі речі як "Мене заставили грати за країну, хоч мені було фіолетово" - не будуть добре сприйняті тією самою країною.Тому свої думки треба було тримати при собі. Ті ж Мілевський та Алієв такого ніколи не говорили. І раз вже взяли паспорт, то поважають країну, якій присягнули. І стали своїми.
Ми їх сприймаємо як українців. Хоч вони народилися не тут.
TarasTaras94
Насправді те що він вибрав грати за свою батьківщину це його справа і лише повага, тут взагалі нема нічого такого. Але коменти потім дійсно дивні, ти ж публічна людина, будь більш коректним. Стосовно таланту, то дійсно він взагалі його не реалізував нажаль 
D.Lanskoy
Залиште його уже в спокої. Він уже заграний за грузинську дорослу збірну, так хотів він, так хотіли його батьки і дідусь, це його вибір. Він міг би стати значно кращим футболістом, але не став через свій норов, який проявився в тому числі в оцьому вибрику. Нема про що жалкувати, він навіть для нинішнього Динамо не ключова фігура і новим Хвічею йому не стати ніколи.
fifa2020
Кому ти потрібен, бігунок дешевий, ти на колінах маєш стояти перед Україною і дякувати, що взяла тебе в збірну і дала шанс зіграти на великому турнірі, а то з Грузією тобі це тільки світило би в сні) Динамо Батумі - ахаахаха... 
GloryUkraine
Місце в збірній України ще треба заслужити грою, виграти конкуренцію.
В збірній України він міг попасти в заявку, разок-два зіграти і довго чекати наступного шансу. Другими словами Україна заграла би його на всякий випадок. От це йому грузини пояснили і він вибрав збірну Грузії.
Алекс 122
А почему если он патриот не играл за молодежную Грузию.? Это было бы вполне естественным .
BATI-GOOOOOL
Это его выбор и думаю не стоит его осуждать,главное что мы ничего не потеряли ,прямолинейный ,прущий как бык без какой-либо мысли в голове посредственный игрок.
Олександр
А як так виходить що Макс Кілман зіграв за збірну молодіжні Англії з футзалу і не може тепер за збірну України з футболу грати. А цей собі грає???
old_fan
Леді стенд ап, поні в курсє дєла
 На його позицію в збірній претендують Ярмола, Циганков, Зубков, Караваєв...
Джей Гетсбі
Далі буде грати в мордорі
Xvalenok03
Баден-баден
Алекс 122
Это какое то рабство в стиле русских придурков которые заставляют брать паспорт страны конченых .Но поэтому русские везде в мире неуважаемые и о них.все ноги аытирают и никуда не допускают .почему грузин должен брать.украинский паспорт ?
Лига конференций без динамо
Настоящий дырявый кипрский опзжшник