Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 09 января 2024, 13:43
11254
21

Футболист Динамо заявил, что больше не будет давать интервью украинским СМИ

Видимо, все из-за заявления Цитаишвили: «не было мечты играть за Украину»

| Обновлено 09 января 2024, 13:43
11254
21
Футболист Динамо заявил, что больше не будет давать интервью украинским СМИ
ФК Динамо Киев. Георгий Цитаишвили

23-летний хавбек киевского «Динамо» Георгий Цитаишвили, который выступает на правах аренды в «Динамо» Батуми, заявил, что больше не будет давать украинским СМИ.

Видимо, все дело в том, что комментарии NV.ua Георгий сказал следующее:

«У меня была цель играть за сборную Грузии. Не важно, была ли у меня конкуренция в сборной Украины. Просто хотелось играть в грузинской команде. Почему у меня был паспорт? У меня был и грузинский паспорт. Но я от него отказался.

Потому что для академии «Динамо» Киев мне был нужен украинский паспорт, чтобы я остался в клубе. У меня была мечта попасть в первую команду, потому я и взял паспорт. Но у меня не было мечты попасть в национальную сборную Украины».

Интересно, что Цитаишвили становился чемпионом мира U-20 в составе молодежной сборной Украины. Сейчас на его счету 14 матчей за национальную команду Грузии.

Аренда Георгия в «Динамо» Батуми действительны до лета 2024 года, а контракт с киевским «Динамо» рассчитан до лета 2025 года.

Оцените материал
(23)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 21
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
anacreon
По суті він просто сказав реальність. Як воно було.
Йому сказали брати паспорт, або іди гуляй. Тут своїх є купа молодняка, щоб ще грузинам виховувати. Те саме робили Алієву і Мілевському. Він взяв. Потім побачив, що перспектив у дорослій команді нема і Україна йому все одно чужа, а Грузія рідна і пішов і взяв назад паспорт своєї батьківщини. І правильно зробив. Он у своїй збірній грає, а в українську його б не визвали. Бо купа кращих конкурентів.
Інша річ, що треба думати, що ти публічна особа і що такі речі як "Мене заставили грати за країну, хоч мені було фіолетово" - не будуть добре сприйняті тією самою країною.Тому свої думки треба було тримати при собі. Ті ж Мілевський та Алієв такого ніколи не говорили. І раз вже взяли паспорт, то поважають країну, якій присягнули. І стали своїми.
Ми їх сприймаємо як українців. Хоч вони народилися не тут.
TarasTaras94
Насправді те що він вибрав грати за свою батьківщину це його справа і лише повага, тут взагалі нема нічого такого. Але коменти потім дійсно дивні, ти ж публічна людина, будь більш коректним. Стосовно таланту, то дійсно він взагалі його не реалізував нажаль 
D.Lanskoy
Залиште його уже в спокої. Він уже заграний за грузинську дорослу збірну, так хотів він, так хотіли його батьки і дідусь, це його вибір. Він міг би стати значно кращим футболістом, але не став через свій норов, який проявився в тому числі в оцьому вибрику. Нема про що жалкувати, він навіть для нинішнього Динамо не ключова фігура і новим Хвічею йому не стати ніколи.
fifa2020
Кому ти потрібен, бігунок дешевий, ти на колінах маєш стояти перед Україною і дякувати, що взяла тебе в збірну і дала шанс зіграти на великому турнірі, а то з Грузією тобі це тільки світило би в сні) Динамо Батумі - ахаахаха... 
GloryUkraine
Місце в збірній України ще треба заслужити грою, виграти конкуренцію.
В збірній України він міг попасти в заявку, разок-два зіграти і довго чекати наступного шансу. Другими словами Україна заграла би його на всякий випадок. От це йому грузини пояснили і він вибрав збірну Грузії.
Алекс 122
А почему если он патриот не играл за молодежную Грузию.? Это было бы вполне естественным .
BATI-GOOOOOL
Это его выбор и думаю не стоит его осуждать,главное что мы ничего не потеряли ,прямолинейный ,прущий как бык без какой-либо мысли в голове посредственный игрок.
Олександр
А як так виходить що Макс Кілман зіграв за збірну молодіжні Англії з футзалу і не може тепер за збірну України з футболу грати. А цей собі грає???
old_fan
Леді стенд ап, поні в курсє дєла
 На його позицію в збірній претендують Ярмола, Циганков, Зубков, Караваєв...
Джей Гетсбі
Далі буде грати в мордорі
Xvalenok03
Баден-баден
Алекс 122
Это какое то рабство в стиле русских придурков которые заставляют брать паспорт страны конченых .Но поэтому русские везде в мире неуважаемые и о них.все ноги аытирают и никуда не допускают .почему грузин должен брать.украинский паспорт ?
Лига конференций без динамо
Настоящий дырявый кипрский опзжшник