Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок англійської ліги
09.01.2024 22:00 – FT 1 : 0
Англія
| Оновлено 09 сiчня 2024, 21:16
5560
1

Мідлсбро – Челсі. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Кубка ліги Англії

Поєдинок відбудеться 9 січня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 09 сiчня 2024, 21:16
5560
1
Мідлсбро – Челсі. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Кубка ліги Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

9 січня на «Ріверсайд» пройде 1-й матч півфіналу Кубка Ліги Англії, в якому «Мідлсбро» зустрінеться з «Челсі». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Мідлсбро

Команда протягом минулого сезону отримала на посаду головного тренера Майкла Карріка. Легенда як футболіст, він як менеджер фактично отримував перший досвід, але успішний: перетворив кризовий колектив на учасника плей-оф за вихід до Прем'єр-ліги. Тоді він був неуспішним, але всім здавалося, що наступний цикл буде успішнішим, і клуб побореться за пряму путівку в АПЛ. Але натомість річники провалили старт, програвши 5 з 6 перших поєдинків, та й потім поступалися чотири рази у 5 матчах. У результаті навіть непогані інші відрізки не дозволяють закріпитись у топ-6. Натомість в іншому форматі команда хороша, досягнувши півфінальної стадії. Так, у неї були прості суперники, досить сказати, що у 1/4 розгромили Порт Вейл. Але при цьому вже взято 5 перемог поспіль. У форматі кубка країни з Астон Віллою програли 0:1.

Челсі

Клуб не зміг відчутно додати, порівняно з минулим сезоном, у Прем'єр-Лізі. Ні, якийсь прогрес є, але, по-перше, не складно видати результат вище, ніж місце у нижній частині турнірної таблиці в 2022/2023, по-друге, запрошуючи Почеттіно і витрачаючи рекордні сотні мільйонів на новачків, чекали явно більшого, ніж просто перебування у топ-10. Якось відвести від себе удар через лють уболівальників дозволить успіх в інших турнірах. У кубку країни пенсіонери з Престоном розважилися, забивши чотири рази. Ну, а найближче Мудрик та компанія від титулу у Кубку Ліги. Вони вилетіли б у чвертьфіналі, якби не якраз Михайло, підстеріг помилку захисту Ньюкасла і зрівняв на 90+ хвилинах. Вже потім була вдала серія пенальті, що відправила до наступного раунду.

Статистика особистих зустрічей

9 разів поспіль вигравали сині. У тому числі вони вибивали 2022-го року річників у кубковому форматі, перемігши на цій же арені 2:0.

Прогноз

Букмекерські контори закономірно вважають фаворитом пари гостей. Погодимося і поставимо на те, що Мудрик та компанія виграють (коефіцієнт – 1,6).

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Swed
5 последних  личных встреч Бро продули.  А тут ведь ещё и ответка в Лондоне будет (23-го).   Значит смотреть особо нечего, так как впереди дерби с Фулемом (13-го)..