Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 08 сiчня 2024, 19:45
23875
32

ОФІЦІЙНО. Мудрик отримав першу індивідуальну нагороду в Англії

Українського вінгера «Челсі» було визнано найкращим гравцем чвертьфіналів Кубка ліги

| Оновлено 08 сiчня 2024, 19:45
23875
32
ОФІЦІЙНО. Мудрик отримав першу індивідуальну нагороду в Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

Українського вінгера лондонського «Челсі» Михайла Мудрика було визнано найкращим гравцем чвертьфінальних матчів Кубка англійської ліги.

Цікаво, що в матчі проти «Ньюкасла» 23-річний футболіст вийшов на поле лише на 78-й хвилині, але за відведений йому ігровий час встиг зрівняти рахунок та забити вирішальний пенальті в післяматчевій серії.

Ця нагорода стала першою для Михайла за час його виступів в Англії. Загалом на його рахунку 4 забиті м'ячі та 3 гольові передачі в 37 матчах за лондонський «Челсі».

Перший півфінал Кубка ліги відбудеться 9 січня о 22:00 за київським часом. Суперник – «Мідлсбро».

Оцініть матеріал
(110)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 32
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Удачи Мишку! В котрий раз дякуємо авторам коментарів за "підтримку" українського гравця. 
Swed
Через 7 лет станет сэром Майклом.
Wlad West
Четыре забитых - это вместе с послематчевыми пеналями?
sania
Стосовно гри Мудрика. На великий жаль коментувати поки немає чого. Короткочасні та несистемні спалахи хоч якоїсь активності дають більше підстав для розчарувань, ніж для гордості. Вина в цьому як Челсі так і самого Михайла, а не критиків чи експертів.Мудрикові потрібно міняти або команду ,або своє відношення до гри. Або і те і інше. Кращий гравець чвертьфіналів кубка за рік ,це більш аванс, ніж досягнення.
sania
Не шановані ніким боти(зрозуміло про кого мова), ви дуже дивні люди.Спочатку ви на замовлення намагаєтесь облити брудом ФК ДК та й інші клуби які не втрапляють під вплив Рената, намагаєтесь принизити та обзиваєте їхніх вболівальників, а потім ображаєтесь, коли вам відповідають, намагаючись підвести під це якись політичний підтекст.Особливо смішно виглядають розмови про чесність та порядність від людей які на кожній гілці намагаються полити брудом ДК, не коментуючи ігор чи новин, а відверто виконуючи замовлення.
Nostradamus
Оооо, ну досягнення топ... Всю кар'єру будуть згадувати. Бо більше нічого згадувати) Другий Гєна Букін)) 
Dmytro11q
Шановні коментатори (зрозуміло про кого мова) чи не занадто ви захопилися підігрувати пропаганді з країни 404? Щось, судячи з ваших коментарів, закрадаються сумніви, що ви вважаєте східні області частиною України.  
М. Мудрику вітання з нагородою!) Якби не деякі "експерти", можливо виступи успішні Мудрика почалися б набагато раніше. Але ж ні. Зірвуться, наче Сірко з ланцюга та давай лайном закидувати. Як можна бути настільки брудними особистостями? Чи з точки зору деяких українців чистота, щирість та відвертість виглядають саме так?
Xvalenok03
Как же динамовских мусоров жаба душит. 
Андрей Шевченко
В той час коли навіть дівчата Харлам , чи Світоліна відмовляються тиснути руки кацапкам, навіть ціною дискваліфікації, ця петушара демонстративно з ними якшається і ржучі викладає в інстаграм....тільки смерті можна побажати цій гниді !
contr
Мудріло- ватяне педріло 😫😫😫
contr
Мудріло полижи у кацапки пісту ☝️