Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1023
0

ОФІЦІЙНО. Бірмінгем призначив головним тренером екснаставника Русина

60-річний Тоні Моубрей раніше вже вигравав Чемпіоншип з іншим клубом

ОФІЦІЙНО. Бірмінгем призначив головним тренером екснаставника Русина
Getty Images/Global Images Ukraine. Тоні Моубрей

Англійський «Бірмінгем» оголосив про призначення нового головного тренера після того, як було звільнено з цієї посади легенду «Манчестер Юнайтед» та збірну Англії Вейна Руні.

Якщо у випадку з Руні керівництво клубу зробило ставку на молодість фахівця, то цього разу було обрано досвід. Новим наставником «синіх» став 60-річний Тоні Моубрей. Останнім клубом фахівця був інший представник Чемпіоншипу, «Сандерленд», за який виступає українець Назарій Русин, звідки Моубрей був звільнений місяць тому, на початку грудня.

«Я дуже радий приєднатися до «Бірмінгема» в цей час. Мені не терпиться повернутися на тренувальне поле та почати працювати з цією талановитою групою гравців. Я зосереджений на зміцненні їхньої впевненості, досягненні результатів та наданні вболівальникам «синіх» команди, якою вони можуть захоплюватися та якою можуть пишатися. Я знаю з особистого досвіду, наскільки активними є наші вболівальники вдома та на виїзді, і я з нетерпінням чекаю їхньої повної підтримки команди, яка грає в суботу вдома з «Суонсі». Керівники позначили амбіції клубу, і мені не терпиться зробити свій внесок, допомагаючи втілити це в життя», – зазначив досвідчений фахівець у коментарі офіційному клубному сайту.

Зазначимо, що «Бірмінгем» на даний момент посідає 20-е місце в турнірній таблиці Чемпіоншипу, випереджаючи зону вильоту на шість очок. Щодо Моубрея, то в його кар'єрі є досвід успішного виступу у другому за силою дивізіоні країни – у сезоні-2007/2008 «Вест Бромвіч Альбіон» під його керівництвом виграв Чемпіоншип та вийшов до Прем'єр-ліги.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.