Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1522
0

Віган – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч 1/32 фіналу Кубка Англії

Поєдинок відбудеться 8 січня о 22:15 за Києвом

Віган – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч 1/32 фіналу Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ерік тен Хаг

8 січня на «Джей Джей Бі Стедіум» пройде матч 3-го раунду Кубка Англії, в якому «Віган» зустрінеться з «Манчестер Юнайтед». Поєдинок розпочнеться о 22:15 за київським часом.

Віган

Команда запам'яталася відносно недавнього відрізком, який вдалося провести в Прем'єр-Лізі. Більше того, вдалося в 2013 році взяти єдиний вагомий турнір, у вигляді завойованого Кубка Англії. Втім, за лічені дні був виліт з АПЛ. Повернутися туди не вийшло, навпаки, клуб, у якому виявилися ще й фінансові проблеми, перетворився на ліфт між нижчими дивізіонами, Чемпіоншипом та Лігою 1. Так було і 2023-го, з падінням у третій дивізіон з останнього місця, ще й зі штрафами за борги із зарплати. Не дивно, що зараз мало що вдається і на слабкому рівні. Благо, що хоча б очки беруться досить активно, щоб хоч би про нове пониження у класі не турбуватися. Але при цьому в кубку пройшли і Ексетер, і Йорк Сіті, обидва рази – сухо на виїзді.

Манчестер Юнайтед

Клуб, за великим рахунком, тільки тут, у цьому турнірі, ще може чогось досягти. У Кубку Ліги після взяття трофею в минулому циклі відбулися 0:3 вже восени, за іронією, із суперником у фіналі, Ньюкаслом. Повернення до Ліги чемпіонів обернулося останнім, 4-м місцем у квартеті з Галатасараєм та Копенгагеном - про конкуренцію з Баварією тим більше не доводилося вести мову. Та й в АПЛ дуже багато поразок, і не віриться, що якось за друге коло вийде пробитися в топ-4. Тим більше, що під Новий рік уболівальників привітали, поступившись 1:2 ще й Ноттінгем Форест. Ось і виходить, що якось проявити себе і врятувати сезон можна лише у кубку – але тут до розв'язки ще дуже довго.

Статистика особистих зустрічей

За останнє десятиліття був лише 1 офіційний поєдинок – у 2017-му році, теж у кубковому форматі. Тоді МЮ розгромив удома аутсайдера 4:0.

Прогноз

Букмекерські контори вважають закономірно беззаперечним фаворитом МЮ. Але з урахуванням його нестабільності рекомендуємо ставити на тотал більше 3,0 голів (коефіцієнт – 1,86).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.