Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 сiчня 2024, 11:47
5771
0

Ексфутболіст Миная розповів, як утік з України після початку війни

Михайло Месхі зазначив, що думав насамперед про сім'ю

| Оновлено 08 сiчня 2024, 11:47
5771
0
Ексфутболіст Миная розповів, як утік з України після початку війни
ФК Сталь. Михайло Месхі

Колишній футболіст донецького «Металурга», «Сталі» з Кам'янського та «Миная» Михайло Месхі згадав, як у перший день початку повномасштабного вторгнення в Україну втік із країни.

«До кордону нам було буквально 15 хвилин – і ми встигли проїхати до того, як закрили виїзд усім чоловікам. Це болюча тема для мене, але на той момент я думав лише про безпеку своєї сім'ї.

Ми їхали в нікуди, бо грошей особливо не було, і ми зупинилися у мого друга Данила Рябенка, він тоді був воротарем моєї колишньої команди «Мезйокйовешд». Жили у нього близько півроку.

Я не міг знайти команду, у мене самого ще був контракт із «Минаєм». Але влітку з'явилася можливість перейти до «Кечкемету», ми з «Минаєм» поговорили, і вони по-людськи поставилися до мене та дозволили цей трансфер.

Ця команда грала у другій лізі Угорщини та підвищилася у класі. З переходом сюди мені допоміг ще один наш співвітчизник Михайло Ряшко. Він зателефонував до тренера, і мені повідомили, що я можу приїхати на перегляд. Я був на перегляді близько двох чи трьох тижнів. І в підсумку підписав контракт із «Кечкеметом», – поділився спогадами Месхі.

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.