Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
| Оновлено 07 сiчня 2024, 14:21
4040
8

ОФІЦІЙНО. Рафаель Надаль пропустить Australian Open

Камбек Рафи тимчасово призупинено

| Оновлено 07 сiчня 2024, 14:21
4040
8
ОФІЦІЙНО. Рафаель Надаль пропустить Australian Open
Getty Images/Global Images Ukraine. Рафаель Надаль

Колишній лідер світового рейтингу Рафаель Надаль повідомив, що не зіграє на Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу.

«Я дуже багато працював протягом року для цього повернення, і, як я завжди говорив, моя мета – бути на своєму найкращому рівні через 3 місяці.

Незважаючи на те, що для мене це сумна новина, що я не зможу зіграти перед приголомшливою мельбурнською публікою, це не дуже погана новина, і ми всі зберігаємо позитивний настрій на сезон.

Я дуже хотів зіграти тут, в Австралії, і у мене був шанс провести кілька матчів, які зробили мене дуже щасливим і позитивним.

Дякую всім за підтримку і до швидкої зустрічі!», – повідомив Надаль.

Зазначимо, що Рафаель зіграв три матчі на змаганнях у Брісбені. Після останньої зустрічі проти Джордана Томпсона іспанець зізнався, що його турбує ліве стегно, через травму якого він пропустив 11 місяців.

Australian Open відбудеться з 14 по 28 січня.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
introvert
Шкода, повернення Рафи мало стати однією з родзинок цього АО.
Евгений Кожушко
Він вже надто старий, яке у біса повернення. Хай на пенсію вже йде.
anacreon
Надаль вже все. Ніколи не повернеться на свій рівень і навіть не зможе грати. Але як і Федерер, Серена і Шарапова - відмовляється це прийняти і не хоче офіційно завершувати кар'єру. Бо бути діючим гравцем це значить мати великі рекламні контракти. А колишнім таких грошей не платять. Тому вони років два ще роблять вигляд, що вони "травмовані, але повернуться" і інколи навіть ще намагаються зіграти турнір. Вилітають з нього на ранніх колах або одразу отримують травму і знову лікуються пару місяців....Через рік-два вже стає неможливо робити вигляд, що ти ще діючий гравець і вони припиняють це. Так робила Шарапова. Так всім морочила голову Серена. Федерер два роки так всім морочив голову. Тепер Надаль. Спробував пограти і не зміг. Тепер буде рік "травмований", як попередники. Потім оголосить про завершення. Те саме буде робити Джокович через два роки.
Раніше тенісисти уходили ледь не в 30 років, коли вже відчували, що не можуть грати. Зараз через великі рекламні контракти тягнуть і морочать фанам і пресі голови з обіцянками повернутися.