Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 07 сiчня 2024, 11:28
4590
2

МІЧЕЛ: «Можемо дивитися на Кубок Іспанії з оптимізмом»

Головний тренер «Жирони» – про перемогу над «Ельче» (2:0) у кубковому турнірі

| Оновлено 07 сiчня 2024, 11:28
4590
2
МІЧЕЛ: «Можемо дивитися на Кубок Іспанії з оптимізмом»
Getty Images/Global Images Ukraine. Мічел Санчес

Головний тренер «Жирони» Мічел Санчес прокоментував переможний поєдинок для його команди в 1/16 фіналу Кубка Іспанії проти «Ельче» (2:0).

«Я задоволений, тому що ми грали з дуже складним суперником, який почав матч набагато краще за нас. Я щасливий, тому що ми вийшли до наступного раунду, а це дуже важливий виклик. Ми можемо дивитися на цей турнір із оптимізмом. Побачимо, кого ми отримаємо в наступному раунді. Хоча багато чого може статися у грі, ми продовжуватимемо з позитивною енергією та великим ентузіазмом.

Мені байдуже, хто буде нашим наступним суперником у Кубку, бо один матч буде важким для всіх. Хоча я хотів би, щоб ми зіграли вдома, тому що вболівальники теж заслуговують на домашню гру. І нам було б добре грати за підтримки фанатів.

Нам не потрібно думати лише про турніри, ми повинні грати матч за матчем та дивитися, як далеко ми можемо зайти в Кубку, а в Ла Лізі продовжувати триматися рівня, на якому ми зараз перебуваємо.

Я не думаю, що участь у двох турнірах обтяжить нас. У жодному з них ми не повинні бути чемпіонами, але ми маємо надію зайти дуже далеко. Завдання полягає в тому, щоб мати безперервність, щоб бути в змозі досягти цього. Давайте насолоджуватися.

Ми бачимо «Реал», «Барсу» та «Атлетіко» – це команди, створені для того, щоб перемагати щодня, з них є такий попит, а у нас його немає. Кубок нам подобається, і він дає нам можливість у двох відбірних раундах потрапити до півфіналу», – сказав Мічел.

Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zhyr
Може краще було б забити на кубок?
romanaum
Крутий тренер