Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ATP
| Оновлено 06 сiчня 2024, 22:59
540
0

РУНЕ: «Ми з Алькарасом і Сіннером повинні частіше перемагати Джоковича»

Данський тенісист визнає, що зробити це дуже важко

| Оновлено 06 сiчня 2024, 22:59
540
0
РУНЕ: «Ми з Алькарасом і Сіннером повинні частіше перемагати Джоковича»
Getty Images/Global Images Ukraine. Хольгер Руне

Восьма ракетка світу Хольгер Руне розповів, що хоча Карлос Алькарас, Яннік Сіннер і він сам перемагали Новака Джоковича, молодим тенісистам потрібно знайти спосіб перемагати його регулярно.

«Ми повинні робити це не один раз, а більш регулярно. Тому що я обіграв його у 2023 році, Яннік Сіннер переміг його, але Джокович все ще виграє три з чотирьох турнірів Grand Slam і майже виграв Вімблдон. Тож ми ще не досягли цього рівня. Ми повинні бути там і зробити все, що в наших силах, щоб змусити його піти.

Немає нічого неможливого, але я думаю, що перемогти Джоковича на мейджорі складніше. Він почувається комфортно на турнірах Grand Slam, у п'яти сетах у нього є досвід. Він знає, що якщо він поступається у двох партіях, то все ще можна повернути. Думаю, що є гравці, які можуть поборотися з ним у трисетовому форматі, але в п'ятисетовому – це одиниці.

Ти відчуваєш величезну повагу, ти дуже довго спостерігав за такими гравцями по телевізору, тому вперше грати з ними, бути з ними на корті – це незвично. Але це приємно, тому що ти думаєш: «Вау, я дійсно виходжу на цей рівень», а потім розумієш, що ти не на цьому рівні. І тоді тобі доводиться повертатися і працювати, а коли ти нарешті починаєш їх обігрувати і вступати з ними у все більш близьке суперництво, це вже зовсім інше відчуття», – сказав Руне.

Зазначимо, що Руне зіграв 5 матчів проти Джоковича і в двох із них здобув перемогу.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.