Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Румунія
| Оновлено 06 сiчня 2024, 21:06
6621
4

Представник легендарного клубу з Румунії жорстко наїхав на Коноплянку

Міхай Стоїца виступив на захист ЧФР Клуж

| Оновлено 06 сiчня 2024, 21:06
6621
4
Представник легендарного клубу з Румунії жорстко наїхав на Коноплянку
Getty Images/Global Images Ukraine. Міхай Стоїца

3 січня 2024 року 34-річний український футболіст Євген Коноплянка офіційно розірвав контракт із румунською командою ЧФР Клуж за взаємною згодою. Спочатку угода була розрахована на 2 сезони з опцією пролонгації на ще один рік.

Румунське видання Prosport заявило, що в клубі не вірили у травми українця та звинуватили його у брехні, на що Євген відповів:

«Повна маячня. Нехай подивляться, скільки матчів я просидів на лаві запасних, коли був повністю готовий до гри. Якби я не був готовий, то не потрапляв у заявку».

Також Коноплянка підтвердив факт того, що керівництво ЧФР Клуж має борги по зарплатах перед гравцями.

Проте історія зі скандальним звільненням Євгена з ЧФР Клуж на цьому не закінчилася. На захист клубу став голова правління ФКСБ (колишній легендарний клуб «Стяуа») Міхай Стоїца:

«Я не вірю жодному його слову. Я думаю, що він бреше крізь зуби.

Я бачу, що у Коноплянки багато жовчі. Сказати, що ЧФР грає прямо в «бий і біжи»... Я так не думаю. Не бачу, щоб ЧФР так грав», – сказав Стоїца.

Оцініть матеріал
(63)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЛЧ все ближче! Жирона з голом Довбика обіграла Лас-Пальмас і обігнала Барсу
Футбол | 27 квітня 2024, 17:05 6
ЛЧ все ближче! Жирона з голом Довбика обіграла Лас-Пальмас і обігнала Барсу

Каталонці перемогли з рахунком 2:0

Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ
Футбол | 27 квітня 2024, 17:25 165
Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ

Підопічні Пушича на класі обіграли команду Дулуба, яка грала досить добре

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Володимир Деркач
Багато із наших "зірочок" живуть у своїх ілюзорних світах, у негараздах ладні звинувачувати кого завгодно, однак визнати своїх помилок - просто не здатні. З них ми не повинні робити ідолів, а варто цінувати тих футболістів , котрі викладаються на полі, котрі цінують і себе, і тих людей,котрі за них уболівають. Такі себе зірками не вважають. Прикро за Коноплянку.   
anacreon
Передайте там якось румунам, що нам тут в Україні дуже соромно за Коноплянку. Так обгадитись в кінці кар'єри це талант. Насправді таке про Коноплянку мав сказати кожен клуб, де він грав після Дніпра. Просто там не захотіли виносити сміття з хати і тактично промовчали. А румуни прямо в свою пресу все позливали, що керівництво про нього думає.Про придумані травми це маячня, бо якщо він сидів на лавці і його не випускали, то про що мова. Значить не потрібен був.Тут справа у його підході до справи. Лінь, небажання грати. Там напевно і тренування були "аби як".
Коноплянка вже би краще промовчав. Бо ще більше його виваляють в багнюці. Взяв речі і мовчки пішов. Той же Михайличенко так і зробив. І всі вже і забули, що в нього там якийсь конфлікт був з тренером. Один раз сказав свою версію і більше не коментував. І проїхали.А Коноплянка починає відповідати на кожен злив з їхньої преси. Що спонукає їх ще більше відгавкуватися.  
Iigor6583
Якби не був ледащо, то й грав би. А так нагнали з Севільї, Шальке, з  польського клубу,  а тепер і з румунського. Ледарі і випивохи це сором для суспільства.
Андрій
Румыны пидоры такие же как и Венгры, подстилки Хуйла и его помойки Кадыровской!