Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
817
0

КПР – Борнмут. Прогноз і анонс на матч 1/32 фіналу Кубка Англії

Поєдинок відбудеться 6 січня о 17:00 за Києвом

КПР – Борнмут. Прогноз і анонс на матч 1/32 фіналу Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ілля Забарний

6 січня на «Лофтус Роуд» пройде матч 3-го раунду Кубка Англії, в якому «Квінз Парк Рейнджерс» зустрінеться з «Борнмутом». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Квінз Парк Рейнджерс

Команда зараз зосереджена не на амбітних кубкових завданнях. Вона продовжує свій тривалий регрес у Чемпіоншипі. Колись амбітний лондонський клуб, що йшов на порушення у фінансовій звітності заради підписання зірок, і минулого сезону мало не вилетів, закінчивши на 20-й позиції. Але зараз не виходить і таке: нечасто виграючи і не набираючи в середньому очко за гру, обручі все більше віддаляються від рятівної зони. Після 1:2 з Кардіффом взагалі колектив йде на передостанній позиції. Не дивно, що виступ у Кубку Ліги закінчився поразкою 0:1 удома від Норвіча. Зрозуміло, що зараз тим більше треба було б сили приберегти на боротьбу за невиліт до Ліги 1.

Борнмут

Клуб влітку змінював наставника, причому зробив ставку на Андоні Іраолу. Молодий баск до цього працював лише у рідній Іспанії, зробивши ім'я з Райо Вальєкано. І йому знадобилося чимало часу, щоб адаптуватися до Туманного Альбіону загалом і, головне, до англійського футболу, а також поміняти вишеньок під себе, знайшовши оптимальні поєднання. Навіть дивно, що його не звільнили при нулі перемог у 9 перших турах АПЛ (але примітно, що тоді в Кубку Ліги вигравали у Суонсі та Сток Сіті, поступившись лише Ліверпулю). Але потім все різко змінилося, і з кінця осені команда показувала статистику рівня грандів, практично не втрачаючи очок і впевнено вигравши у противників рівня Ньюкасла та Манчестер Юнайтед. І лише Тоттенхем перервав цю визначну серію, перемігши з рахунком 3:1.

Статистика особистих зустрічей

Наприкінці 2021 року Борнмут на шляху до Прем'єр-Ліги двічі обіграв КПР.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що господарям допоможе навіть фактор поля. Гості повинні реабілітуватися за осічку у крайньому турі Прем'єр-Ліги – рекомендуємо ставити на вишеньок при форі -1 гол (коефіцієнт – 1,88).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Капітан Руха вирушив на матч до Олександрії
Футбол | 02 травня 2024, 21:11 0
Капітан Руха вирушив на матч до Олександрії

Роман Дідик пропустив гру з «Вересом»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.