Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Саудівська Аравія
| Оновлено 07 сiчня 2024, 14:38
30916
0

ФОТО. Роналду купив мегаособняк на Острові мільярдерів у Дубаї

Об'єкт, розташований на острові Джумейра Бей, буде добудовано у 2024 році

| Оновлено 07 сiчня 2024, 14:38
30916
0
ФОТО. Роналду купив мегаособняк на Острові мільярдерів у Дубаї
The Sun

Знаменитий португальський форвард Кріштіану Роналду купив мегаособняк на «Острові мільярдерів» у Дубаї. Зірка саудівського клубу «Аль-Наср» поповнив свій портфель нерухомості великим будинком. Об'єкт розташований на острові Джумейра Бей, більш відомому як «Острів мільярдерів».

Роналду має отримати багатомільйонну нерухомість у 2024 році. Це буде особняк на острові площею 30 тисяч квадратних футів із приватним пляжем та басейном. Портфель нерухомості Роналду вже включає низку розкішних будинків по всій Європі.

У 2021 році він розпочав будівництво нового особняка вартістю 7 млн фунтів стерлінгів у Португалії, щоб додати його до своєї розкішної вілли на Мадейрі. У його портфоліо також є нерухомість у Манчестері, Турині, Марбельї та Мадриді.

38-річний футболіст купив багатомільйонну нерухомість у відокремленому анклаві. Роналду збирається побачити завершення будівництва мегаособняку у 2024 році. За чутками, його ціна оцінюється у кілька десятків мільонів фунтів стерлінгів.

П'ятиразовий володар «Золотого м'яча» та його родина зупинятимуться в особняку під час своїх поїздок до Дубаї. У нього з подругою Джорджиною Родрігес – двоє дітей, і вони живуть із трьома іншими дітьми Роналду. Його старший син Кріштіану-молодший народився у 2010 році, а у 2017 році за допомогою сурогатного материнства народилися близнюки.

Окремий особняк на острові площею 30 тисяч квадратних метрів має шість спалень, приватний пляж та автосалон на сім автомобілів. В системі також є басейн з видом на Дубай та житло для співробітників. Особняки на острові виходять на море і мають чудовий вид на місто. Закритий комплекс включає вишукані ресторани, яхт-клуб і пляжний курорт з видом на океан.

Острів Джумейра Бей відоміший як «Острів мільярдерів» і є домом для надбагатих жителів Дубая. Його прізвисько походить від величезної кількості мільярдерів на острові на квадратний кілометр, більше ніж у будь-якому іншому місці в Об'єднаних Арабських Еміратах.

На острові, відкритому в 2017 році, розташовано 10 мегаособняків, які, як очікується, після завершення будівництва буде продано загалом за 430 млн фунтів стерлінгів.

Ціни на нерухомість на штучному острові різко зросли після пандемії. У квітні минулого року ділянка піску площею 24,5 тисячі квадратних футів була продана за рекордні 27 млн фунтів стерлінгів, перевищивши попередній найбільший продаж в 19,5 млн фунтів стерлінгів.

Оцініть матеріал
(107)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ. Яка ситуація перед Класіко між Шахтарем та Динамо
Футбол | 06 травня 2024, 06:30 1
Турнірна таблиця УПЛ. Яка ситуація перед Класіко між Шахтарем та Динамо

Гірники гарантували собі місце у кваліфікації Ліги чемпіонів

Шахтар встановив новий рекорд чемпіонатів України
Футбол | 05 травня 2024, 22:18 0
Шахтар встановив новий рекорд чемпіонатів України

Гірники 19-й раз виграли у «Чорноморця» з великим рахунком

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.