Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 05 сiчня 2024, 18:25
711
0

ОФІЦІЙНО. Суонсі з Кухаревичем отримав нового головного тренера

Раніше Люк Вільямс тренував «Ноттс Каунті» у Другій лізі

| Оновлено 05 сiчня 2024, 18:25
711
0
ОФІЦІЙНО. Суонсі з Кухаревичем отримав нового головного тренера
ФК Суонси. Люк Вільямс

Клуб англійського Чемпіоншипу «Суонсі», в якому виступає українець Микола Кухаревич, офіційно оголосив про призначення нового головного тренера.

Ним став 43-річний Люкс Вільямс, який раніше працював із «Ноттс Каунті». Контракт із новим наставником розрахований на 3,5 роки.

«Я хочу приносити голи, багато голів, і в цьому плані маю доволі непогану статистику. Ми маємо бути злими на полі. Справжня команда – це команда, яка атакує з тією самою енергією, як і захищається.

Перед нами стоїть непросте завдання, нам потрібно прагнути чогось фантастичного, і ми приступаємо до виконання цього завдання прямо зараз. Мені подобається, коли мої команди намагаються багато атакувати та багато забивати. Це те, що я хочу привнести сюди – ми повинні намагатися створювати якнайбільше моментів для того, щоб забити, а також бути жорсткими в обороні своїх воріт.

Єдине, що я можу обіцяти, – це те, що я дуже-дуже старанно працюватиму. Я в жодному разі не сприйматиму як належне те становище, яке займаю в такому клубі. Я працюватиму та віддаватиму всю свою енергію – така моя обіцянка вболівальникам клубу», – наводить слова Вільямса офіційний сайт «лебедів».

Зазначимо, що на даний момент «Суонсі» посідає 16-е місце в Чемпіоншипі, відстаючи на 8 очок від зони плей-оф. Щодо Кухаревича, то український легіонер за минулого наставника награв лише 149 хвилин та забив один гол.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.