Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 05 сiчня 2024, 17:06
34423
3

«Ми пропустимо 10». Фани Реала – про вибір Анчелотті не на користь Луніна

Шанувальники «галактікос» не вірять у Кепу Аррісабалагу

| Оновлено 05 сiчня 2024, 17:06
34423
3
«Ми пропустимо 10». Фани Реала – про вибір Анчелотті не на користь Луніна
Getty Images/Global Images Ukraine. Кепа Аррісабалага

Фанати мадридського «Реала» не залишилися осторонь від вибору головного тренера команди Карло Анчелотті на користь голкіпера Кепи Аррісабалаги на майбутній матч Кубка Іспанії з командою «Арандіна».

Як відомо, італійський фахівець на передматчевій пресконференції заявив, що грати буде Кепа, а не українець Андрій Лунін, який діяв на останньому рубежі колективу в останніх матчах.

Рішення Анчелотті викликало серед шанувальників «Реала» не однозначну реакцію.

West (@shakybest): «Отже, Кепа для Кубка, а Лунін для матчів Ла Ліги та Ліги чемпіонів»

LH (@LRHDZ7): «Тепер ми пропустимо 10 голів»

GODSON (@Godson_Onye): «Думаю, вирішено, що Лунін буде нашим першим вибором, а Кепа – другим. Гарне рішення Карло Анчелотті».

Нагадаємо, поєдинок 1/32 фіналу Кубка Іспанії між «Реалом» і «Арандіною» відбудеться в суботу, 6 січня, початок – о 22:30 за київським часом.

Оцініть матеріал
(232)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Дуже приємно, що фанати Реалу в цій  ситуації стали на бік Луніна. Бо при однаковому рівні гравців навіщо вболівати за чувака, який в оренді. Коли є фактично ледь не власний вихованець. Лунін стільки років у команді і такий молодий прийшов, що напевно  сприймається вже як місцевий. Мовляв, виховували стільки років, чекав. А тут орендований челсюк.Саме цей постійний тиск фанатів і преси змусив Анчелотті відкотити назад і дати шанси Луніну. Чому допомогла і травма Кепи. Інакше б далі сидів Лунін на лавці. 
Тут головне не ловити пустих м'ячів, коли випускають. Бо фанати такі, що сьогодні люблять, завтра команда програє і вже критикують. Зінченко з цим стикнувся. Носили на руках минулого сезону. Як тільки команда програє, то чмирять.
Тому важливо грати на нуль, коли Анчелотті випускає. Краще навіть, коли суперник не б'є по воротах і скучає. Все одно в статистиці буде нуль. Ніж коли розстрілюють і 7 разів відіб'єш, а два пропустиш. І в статистику під два пропущених.
Aries2005
Але ж це на кубок. Хай собі Кепка грає в кубкових матчах а Лунін в чемпіонаті і в ЛЧ.
Octopus
Лунину еще есть где прибавить, чтобы быть основным Реала. А то фаны уже сделали из него кумира. Кепка не настолько хуже Лунина.