Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
34057
16

«Він вже не живе в росії». Американський тренер став на захист Тимощука

Денніс Люкенс – про колишнього футболіста збірної, який мовчить про війну

«Він вже не живе в росії». Американський тренер став на захист Тимощука
Getty Images/Global Images Ukraine. Анатолій Тимощук

Американський футбольний тренер Денніс Люкенс, який свого часу тренував в Україні херсонський «Кристал», висловився про Анатолія Тимощука.

«Як ставлюся до того, що Тимощук після початку повномасштабного вторгнення залишився в росії? Тимощук і до війни був у росії, грав за «зеніт». У нього російська дружина і російські діти. Війна застала його там. Що він мав робити? Вийти на вулицю і протестувати проти путіна? Його б одразу заарештували та посадили до в'язниці.

Наскільки я розумію, Тимощук вже виїхав з росії та живе в іншій країні. Я не хотів би опинитись на його місці. Тимощук казав мені, що він українець і любить Україну.

Я навіть намагався допомогти виїхати йому з сім’єю до Ірландії. Він сказав мені, що хоче виїхати з росії. Він застряг там ще до війни і не міг висловитися через страх бути заарештованим і засудженим до 15 років ув'язнення», – розповів Люкенс.

Раніше УАФ запровадила санкції щодо Тимощука.

Оцініть матеріал
(208)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Не так важливо, де людина живе, важливіше - що у неї в голові. Чомусь Ракицький зміг чітко висловити свою позицію (при чому кардинально її змінивши), розірвати контракт та виїхати на Батьківщину. А деякі футболісти, співачки та інші "українці" тільки белькочуть, що вони "за мир" та продовжують жити в рашці та працювати на агрессора.
14sergey1953
тимощук, це гнида, крапка.
anacreon
Наївний дядя. Всі хочуть вірити у краще. І шукають виправдання. Бо ніхто не розуміє, як можна прислуговувати росії після того, о вона зробила з твоєю країною.  Але справа у тому, що такі гниди як Лорак і Тимощук є і їм не соромно за себе. 
А як виїздити з рашки показали Воронін та Ракицький. Які зібрали манатки і поїхали. Бо навіть для їх напів-ватних душ то вже було задатно. А Тимощуку нічого.
Тимощук міг взяти своїх дітей і дружину і поїхати в Європу. Але не захотів. В той час як навіть багато руської опозиції все кинули і поїхали з рашки. А в Тимощука ще і бабла було багато.
chak98
Він зрадник, ворог України.
McLay
Та ну на!😄
AndiM
Так він же тренер бомжів, куди він міг виїхати? Що цей придурок взагалі несе?
Андрій
Кому не нравится не читайте идиоты!
Андрій
Он продал душу дьяволу, а мнение жыда меня не интересует.