Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1731
0

Тоттенхем – Бернлі. Прогноз і анонс на матч 1/32 фіналу Кубка Англії

Поєдинок відбудеться 5 січня о 22:00 за Києвом

Тоттенхем – Бернлі. Прогноз і анонс на матч 1/32 фіналу Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Сон Хин Мін

5 січня на «Тоттенхем Хотспурс» пройде матч 3-го раунду Кубка Англії, в якому «Тоттенхем» зустрінеться з «Бернлі». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Тоттенхем

Команда цього сезону демонструє результати, які просто неможливо не порівнювати з американськими гірками. Шпори розпочинали новий футбольний рік на тлі скепсису: Харрі Кейн пішов, Ендж Постекоглу був призначений, і мало що обіцяло серйозний прогрес навіть після невдач 2022/2023. Австралієць усіх здивував чудовим стартом, набравши 26 очок за перші 10 матчів Прем'єр-Ліги, нехай і у поєднанні зі швидким вильотом із Кубка Ліги. Але потім цей медовий місяць вкрай різко закінчився, змінившись серією з єдиним очком у 5 поєдинках АПЛ, причому почався спад із 1:4 проти нестабільного Челсі. Цей спад вдалося подолати в середині грудня, видавши нову серію перемог та повернувшись до групи лідерів. Так, були при цьому 2:4 із Брайтоном. Але 2023-й закінчили впевненими 3:1 з Борнмутом, звузивши відставання від найлютішого ворога, Арсенала, до 1-го балу.

Бернлі

Клуб був дуже гарний минулого сезону, і тоді Венсан Компані зібрав масу захоплених відгуків. Якщо Постекоглу мав у Прем'єр-Лізі медовий місяць довжиною у чверть сезону, то бельгієць панував практично рік – але це в рамках Чемпіоншипу. На вищому рівні його кларетові у першому колі були відверто неконкурентні. Тільки в окремих поєдинках виходить брати очки. Так, у тому числі був і розгром 5:0 Шеффілд Юнайтед, і 2:0 із міцним Фулхемом, але це скоріше окремі винятки, а відставання від рятівної зони лише зростало. Після 2:3 з Арсеналом воно дорівнює 5 очкам, і то тільки через штраф для Евертона, який має бути значно вищим.

Статистика особистих зустрічей

У 2022 році сторони обмінялися перемогами з рахунком 1:0. Але коли кларетові повернулися до АПЛ, у вересні їх розгромили шпори 5:2 на Терф Мур.

Прогноз

Букмекерські контори не сумніваються у перемозі шпор. З урахуванням слабкості гостей можна ставити, що господарі виграють при форі -1,5 гола (коефіцієнт - 2,375).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.