Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
410
0

БІЛИЙ – про Рух у цьому сезоні: «Нагадує Аталанту часів Маліновського»

Ексзахисник порівняв львів'ян із клубом італійської Серії А

БІЛИЙ – про Рух у цьому сезоні: «Нагадує Аталанту часів Маліновського»
ФК Рух. Максим Білий

Колишній захисник «Руха» Максим Білий, який оголосив про завершення кар'єри, поділився враженнями від гри львівського клубу цього сезону, а також розповів, яким бачить себе тренером у майбутньому.

«За стилістикою гри «Рух» десь нагадує італійську «Аталанту», коли її лави захищав наш Руслан Маліновський, – така ж заточеність на атаку, висока динаміка, бійцівська вдача. Можливо, перевага «Руху» й у тому, що над молодими футболістами не тяжіє результат, тому вони розкуті, грають у своє задоволення. Львів'яни обрали свій вектор розвитку й цікаво, наскільки високо зможе злетіти команда наступного сезону.

Я завершив кар'єру, зараз допомагаю відомому в минулому футболісту Богдану Єсипу тренувати 16-річних гравців. Одержую від кожного заняття справжню насолоду. Хочу передати підопічним усе, що вмію та знаю.

Я ніби знову той 16-річний юнак, який лише починає свій шлях у футболі, тільки тепер уже в тренерській кар'єрі. Однозначно, що ставка буде зроблена на атакувальний футбол з використанням різних тактичних схем. Не можна, щоб до тебе звикали, тоді в суперника з'явиться додатковий шанс. Я буду щасливий, коли підготую підопічних, які підуть далі за мене».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.